10 ГОДИНИ FARS! 26.04.

10 ГОДИНИ FARS! 26.04.

ILLMATE представят 10 години FARS

Не сте чували за ILLMATE – това са Logo5, Wosh MC, FARS, Startera’s/X-team/ и DJ Darkstep , които заедно с Рут Колева разбиха музикалните чартове с „Песента“. След две национални турнета и купища участия, ILLMATE заедно с някои от звездите на Sniper Rec. в лицето на DJ Stancho, Slim, Nokaut и Sensei се събират за обединителен концерт по случай 10 годишнината на група FARS.

FARS не са толкова познати на широката общественост, но в рап средите имат „космически“ статут – рапирали са на една сцена с имена като HOUSE OF PAIN, METHOD MAN&REDMAN, DAS EFX, DELINQUENT HABITS, RAEKWON/WU-TANG CLAN/ , UGLY DUCKLING, JERU THE DAMAJA, PSYCHO REALM, LORDS OF THE UNDERGROUND, SKRATCH PERVERTS, JEDI MIND TRIKS. Софийското хип-хоп дуо има и участия в чужбина – в Букурещ през 2007г и в Амстердам през 2010г.

Концерта ще се състои на 26 Април в културната „мека“ Mixtape5 с начален час 21:00. Групите които ще вземат участие са:
Nokaut , Logo5 , DJ Stancho , Slim , Wosh MC , X-Team , FARS , Sensei , Fruit Sessions , 187 , Overdoze , So Called Crew.
По време на концерта на специални екрани ще се прожектират филмчета, мейкинги от клипове и кадри от концерти свързани с историята на FARS, ILLMATE и българския хип-хоп като цяло. Момичетата на Йегермайстер ще се грижат гостите да са на необходимия градус. Във ВИП-а пък може да срещнете имена като Явор Бахаров, Рут Колева, Радина Кържилова, Шайбата/водещ на Комиците/, Young BB Young, Spens и други познати имена от хайлайфа, които са близки приятели на FARS.
Билетите вече са в продажба през мрежата на Eventim. Организаторите са пуснали и интересна промоция – билет за двама на стойност 14лв.
Повече информация може да намерите на страницата на събитието във Фейсбук.
883054_4736047800592_889831065_o

Leave a Reply

*