100 Kila, Рут Колева, Марта Вачкова и др. стават “Звездни стажанти”

100 Kila, Рут Колева, Марта Вачкова и др. стават “Звездни стажанти”

100 Kila, моделът Венета Харизанова, певицата Рут Колева и писателят Денди са сред участниците в новото риалити шоу

Първият сезон на „Звездни стажанти” предстои да започне на 15 март от 21 часа по Нова телевизия. Както стана ясно мястото на Боса в риалитито ще е за бизнесмена Стефан Шарлопов. Знаеше се също, че Петя Буюклиева и Юлиан Константинов ще са сред участниците в новото риалити. Оказва се обаче, че те няма да са единствените представители на музикалната сцена. Изпълнителката Рут Колева също ще е част от проекта.

Червенокоската влиза в „Звездни стажанти” с обещанието да даде всичко от себе си. По думите ѝ, тя схваща изключително бързо, креативна е и се амбицира от трудностите, а единственото нещо, което няма да може да преглътне в предаването е мързелът. Още от сега в бранша коментират, че младата певица на сто процента ще влезе в пререкания с естрадната титанка Петя Буюклиева. Помним, че в друго риалити – “Музикална академия”, Рут изсипа злъч срещу Кичка Бодурова.

Явор Янакиев, по-известен като рапърът 100 кила също ще е сред “звездните стажанти” по Нова телевизия. Изпълнителят на “Ритъм басов” определя себе си като „много вещ в този занаят”. Безкомпромисният изпълнител няма търпение да се впусне в предизвикателството, за да покаже на зрителите, че зад тъмните очила и златните ланци се крие истински хищник в бизнеса.

Световният модел Венета Харизанова е третият ВИП стажант в първия сезон на шоуто у нас. Тя има точната рецепта за успех: „харизма, външен вид и интелект”, все качества, които красавицата притежава в излишък и няма да ги пести в предаването.

Актьорът-режисьор, музикант и бизнесмен Калин Сърменов е поредното голямо име, което ще вземе участие в „Звездни стажанти”. Според него всичко, от което има нужда, е в ръцете му и само от него зависи дали ще пожъне успех в предаването.

Марта Вачкова признава, че влиза в непознати за нея води. Актрисата обаче има предимство пред останалите и то е да съумява да влиза в роли. Ролята, която тя си е избрала за шоуто, е тази на Вълкът от Уолстрийт. “По-скоро мечката от Уолстрийт”, пошегуваха се зевзеци с актрисата.

Писателят Любомир Милчев-Денди също ще изгрее в ефира. Креативността не е чужда на ексцентричния господин и той обещава да не се пести, а зрителите да останат учудени от търговския му нюх.

Това обаче не са всички участници в „Звезден стажант”. Скоро ще стане ясно кои ще са останалите герои в новото риалити предизвикателство.

Източник на информацията: http://nbox.bg/show/item/22339-marta-vachkova-i-100-kila-stavat-zvezdni-stazhanti.html

Review

5.0
★★★★★
★★★★★
Summary:
★★★★★
★★★★★
- 100 Kila, Рут Колева, Марта Вачкова и др. стават "Звездни стажанти"

User Rating: 0.00 stars (0 votes).

★★★★★
★★★★★
100 Kila, Рут Колева, Марта Вачкова и др. стават “Звездни стажанти” 359 Editor

100 Kila, моделът Венета Харизанова, певицата Рут Колева и писателят Денди са сред участниците в новото риалити шоу Първият сезон на „Звездни стажа...

5.0

Leave a Reply

*