100 Кила с интересна веган вечеря в „Черешката на тортата“

Новите епизоди на „Черешката на тортата“ са отново тук, за да ни заредят с вкусна порция весело настроение, кулинарни умения и звездно присъствие.

Тази седмица звездният отбор включва поп дивата Неделяна, младата оперна певица Мила Михова, Диян Савов, по-известен като – DJ Dian Solo от Deep Zone Project, и актрисата Станислава Николова. Начало на кулинарната надпревара, обаче, постави рапърът Явор Янакиев, по-известен като 100 Кила.

100 Кила посрещна своите гости със здравословна, 100% веган вечеря. Тя включваше оризов хляб, таратор с ядково мляко, пай със спанак, интересно основно блюдо и десерт по рецепта на неговата любима. Освен изключително атрактивна, всяка от вкусотиите бе и в тон с хранителния режим, който рапърът спазва вече няколко години.

“Преди 2-3 години спрях да ям месо, след това и риба, и млечни продукти. Сега от време на време, когато енергията ми свърши страшно много, хапвам риба, която много обичам”, разказа 100 Кила и допълни, че откакто се храни по нов начин се чувства, изглежда и се възприема много по-добре.

Вечерята, която си спечели одобрението на звездните гости, бе поднесена в специален за рапъра ресторант, където на помощ му се притичаха професионалистите Гери и Влади.

View this post on Instagram

Благодарим на Явор Янакиев – 100 KILA, за това, че ни избра и се довери да му помогнем за участието му в Черешката на тортата по Нова ТВ! Гостите харесаха веганските изненади, които хапнаха в Loving Hut и стискаме палци за участието на Явор в предаването! Радваме се, че повече хора в България ще могат да научат за философията и практическата страна на веганския начин на живот <3⠀ ⠀ #100kila #100кила #яворянакиев #черешкатанатортата #vegan #vegetarian #веган #вегетариански #lovinghut #lovinghutsofia #instavegan #veganbulgaria ⠀ ⠀ #healthy #healthyfood #здравословно #здравословнохранене #delicious #вкусно

A post shared by Loving Hut Sofia (@lovinghutsofia) on

Снимки: Instagram