100 Кила с роля в сериала “Домашен арест” (part 1)

460x253

 

В новия епизод на “Домашен арест” зрителите ще видяха как Коцето буквално „нокаутира” рапъра 100 Кила с кухненски черпак.

Неодобрението на родителите на Зара ще костваше  на изпълнителя многобройни шамари. Обрата в отношенията им настъпи, когато Коцето и 100 кила откриват допирна точка, която ги сближава, а именно фактът, че и двамата са израснали в град Варна. В следващия епизод зрителите ще имат възможността да станат свидетели на сложните взаимоотношение между родители и претендента за „гадже” на дъщеря им.

Тук може да видите и епизода:

Този сезон освен 100 Кила в “Домашен арест”, ще видим и Спенс, които ще бъде новото попълнение в бандата на Джаро. Рапърът ще се появи в един от епизодите на “Под прикритие”, но бива ранен и остава почти без ухо в една от кървавите разправии между мафиотските босове.
След хитът си “Куката”, Honn Kong е подготвил отново парче, но този път към саундтрака на сериала – “Шменти капели – легендата”.

В новия сезон на българските сериали, ще има много български хип-хоп и ние ще Ви държим в течение, за всяко едно превъплъщение на родните ни рапъри.

В статията са използвани материали от БТВ и VBOX.