14 хиляди скандираха “Скандау, Богове!” в Арена Армеец

Те са любимци на българската публика, а първият им концерт събра 14 000 души, които пяха в един глас хитовите песни на Тото и Лъчо

Арена Армеец буквало преливаше от феновете, които пристигнаха от всички краища на България, за да видят на живо и на голяма сцена своите любимци от Скандау. Грандиозно шоу бяха подготвили двамата изпълнители, като на сцената се качиха и други имена от родната музикална сцена – Светлин Къслев, Лео, Део, Мойсей, Играта, Павел Колев и Icaka, Атанас Колев, dj Mati, Алисия, Борис Солтарийски и live бенд.

14 000 хиляди скандираха в един глас “Скандау, Богове” и изпяха заедно с Тото и Лъчо “Чужди усмивки”, “Мафия”, “Спомен от рана” и други любими хитове на групата.
14 000 хиляди светлини от телефоните осветиха залата, своеобразно продължение на запалените запалки от миналото.

56742636 438474163589443 2732920804642652160 n - 14 хиляди скандираха "Скандау, Богове!" в Арена АрмеецСнимка: Facebook

Скандау определено вдигнаха летвата на концертната култура, а преобладаващата маса млади и подрастващи в залата, някои придружени от родителите си, затвърдиха убеждението, че Тото и Лъчо са не просто поредните звезди на хип-хоп сцената у нас, а и добър модел за подражание. Двамата разчувстваха публиката с кратката си реч за най-близките хора до нас и поздравиха майките си от сцената, с думите “Мамо, виж ме, успях!”

За феновете на групата обещанието за още по-голям концерт пък, беше съвършения завършек на вечерта.

Още кадри можете да разгледате в профила на фотографа Антон Димов.

Cover Photo: Anton Dimov