GOLOKA FEST подкрепя “Капачки за Бъдеще”

GOLOKA FEST се присъединява към инициативата “Капачки за Бъдеще”!

На 3 и 4 август 2018 в близост до Велико Търново – на голямата поляна до Петропавловския манастир край Лясковец ще се проведе първото издание на GOLOKA FESTIVAL.

В най-новият хип-хоп фестивал у нас участие ще вземат, както пионерите на родната сцена, така и най-актуалните имена в жанра. Няма да липсват и международни участници, както и задължителните елементи от любимата култура – графитите, брейк танците и диджеите. Организаторите на събитието от GOLOKA с любезната подкрепа на община Лясковец и звукозаписна компания ZANIMATION, подготвят още различни развлекателни и образователни уъркшопи водени от професионалисти, които ще се проведат през двата дни на фестивала. Ще има и семинари, а под голяма шатра е предвидена fun зона за всички майстори на джагата и още куп приятни изненади. За удовлетворяване на всички вкусови предпочитания на гостите, организаторите са предвидили различни щандове с вегетарианска и традиционна кухня.

Хип- хоп изпълнителка Yoko/Йоана Паспаланова публикува в своя профил инициативата към която GOLOKA FEST се присъединява –  “Капачки за Бъдеще”!
След събирането капачките, ще бъдат рециклирани, а сумата ще се използва за закупуване на кувьози за недоносени деца в България.

Задава се яко парти! Нека да направим нещо добро за България!