359 High Society Party представи нов бъдещ хит

IMG_5988 (Copy)

 

Вчера 7.11. /четвъртък/ 359 High Society Party ще се помни дълго. Освен с невероятния лайф на Alex P и новите хип хоп артисти Buddubbaz & VKO, които забиха преди голямата изненада  за рожденния ден на Мария Бонева /идеолог и основател на българските хип хоп награди и собственик на най-големия сайт за хип хоп куртура www.359hiphop.com/, а именно специална песен за нея от голяма част от българските хип хоп артисти. Парчето се продуцира от HiT sHOP Music Group и в него вземат участие Alex P, Ice Cream, Santra, Скандау, Лора Караджова, Део и Lady B. Изненадата се оказа повече от вълнуваща и беше представена и лично от част от изпълнителите и екипът на Мария Бонева. А тортата беше поднесена с танц от най-доброто брейк денс crew X NRG, които накараха да танцуват и Мисис Русия Антония Петрова-Береден, топ моделът Ива Атанасова, собственикът на все по-динамично развиващата се музикална телевизияBG Music Channel Денис Касъмов, който дойде в компанията на младата дизайнерка Ива Атанасова /редактор в предаването „Всяка неделя”/, Боби Ваклинов /от Господари на ефира/ и много хип хоп артисти, актьори, партньори и приятели на рожденичката.

С това парти клуб „Грамофон” анонсираха и голямата изненада, всеки четвъртък освен все по-динамично развиващата се парти платформа 359 High Society Party ще има и поредица от пре партита, подгряващи големия концерт на култовия рапър DMX, на който гостите на вечерта ще имат уникалната възможност да спечелят своите безплатни билети за концерта на 29.11.2013 г. в зала Христо Ботев. Освен че за всеки четвъртък вход за студенти е безплатен в клуб „Грамофон” те могат да закупят на място и все по-ограничените бройки студенски билети за концерта на DMX на специалната цена от 25 лв.

Следващия четвъртък 14-ти ноември 359 High Society Party ще ви представи и атрактивен лайф на ЛиЛана и Skiller, които ще пеят заедно със специална сценография, а Ice Cream ще подготвят уникално шоу, на което Монти ще е хост на вечерта.

Очакват ви поредица от най-добрите лайфове, промоции и изненди от партньорите на концерта на DMX в София.

14.11. /четвъртък/ 359 High Society Party, вход за студенти безплатен. Телефон за резервации: 0878 14 63 53