359 High Society Party с разтърсваща промоция в клуб „Грамофон”

IMG_2335

Този четвъртък 14-ти ноември клубната хип хоп платформа 359 High Society Party в клуб „Грамофон” посрещна много гости и фенове на хитмейкърите Ice Cream, които представиха и новото си видео към песента „Захир” и както винаги вдигнаха публиката на макс. С атрактивен лайв се представиха ЛиЛана и Skiller, които изтеглиха и първите печеливши безплатни билети за концерта на DMX в София. Вечерта продължи до сутринта с много ценители и фенове на хип хоп културата и промоции от партньорите на вечерта.
Следващия четвъртък /21.11./ 359 High Society Party отново ще бъде размазващо с любимите YoungBBYoung и Скандау, DJ Nora, DJ Fail, денс формация Sugar Wings и култовия хост Negy (Fars).
Вход за студенти безплатен. Телефон за резервации: 0878 14 63 53
Kлуб „Грамофон” анонсираха и голямата изненада – всеки четвъртък освен все по-динамично развиващата се парти платформа 359 High Society Party ще има и поредица от пре партита, подгряващи големия концерт на култовия рапър DMX, на който гостите на вечерта ще имат уникалната възможност да спечелят своите безплатни билети за концерта на 29.11.2013 г. в зала Христо Ботев. В клуб „Грамофон” можете да закупите на място и все по-ограничените бройки студентски билети за концерта на DMX на специалната цена от 25 лв., както и за останалите зони – 35 лв. фен зона и 55 лв. VIP зона.

IMG_2416 IMG_2425