359 High Society vol # 3 взриви клуб „Грамофон”

IMG_5711

От 19-ти септември клуб „Грамофон” стартира и своите черни партита, които ще са всеки четвъртък. Програмата до края на декември е готова и клубът обещава много настроение, атрактивни промоции и изпълнения на водещи артисти и нови лица от българската хип хоп сцена.
Както каза любителят на тази музика Боби Ваклинов от „Господари на ефира”: „От сега нататък всеки четвъртък съм тук” и не спря да танцува и да се весели в компанията на Сарафа, Големия, Lexus, дошли да уважат колегите от Ice Cream, Touch Down и Davidoff, Honn Kong, СкандаУ, Део, Лео и Играта и др.
Доста добър лайф направиха момчетата от No Comment, които освен, че са диджеи, показаха и впечатляващи музикални изпълнения. Горещите момичета от денс формация Sugar Wings нажежиха мъжките страсти на макс. Сетовете на DJ Fail и DJ Groovy държаха гостите до сутринта, а и всички не пропуснаха да пият и за момиченцето на DJ Groovy, който преди дни стана татко.
За пръв път на черно парти видяхме и успешната българска дизайнерка Елена Манолкова, собственик на модна къща „Реджина”, която както винаги беше особено стилна и в тематично за тази култура облекло.
Следващия четвъртък на 26.09. от 23:00 часа може да видите най-доброто МС на 2012 г. Alex P, Bobo, DJ Fail, хост ще бъде култовият Negy (Fars), денс формация Sugar Wings и специалната изненада – денс батъли с момчетата от X NRG Crew. Вход за дами – безплатен.
IMG_5313

IMG_5537

IMG_5636

IMG_5704

IMG_5750