359 HIP HIP посреща новият сезон с обновен дизайн

359 HIP HIP посреща новият сезон с  обновен  дизайн, опция за гласуване от фенове и много нови рубрики

Най-успешният и популярен сайт за хип хоп музика и култура в България , през последните пет години,  стартира новият сезон с чисто нов и още по-мащабен сайт.

В него освен най-доброто от българската и световна хип хоп сцена, премиери, ексклузивни интервюта , от този сезон ще видите още четири нови категории в сайта.

От новият сезон  ще може да прочетете всичко най- интересно от света на технологиите,  най-новите игри, спорт, най-скъпите играчки на рапърите и една много гореща рубрика за лица над 18 години.

Феновете на 359 HIP HOP ще мога да гласуват и да оценяват сами всички нови и световни музикални клипове. Оценките ще бъдат  от 1 до 10 и така може да подкрепят любимият си артист. Критериите за оценяване ще бъдат за видео, лирика и шанс за хит.

359 HIP HOP ще ви показва и последните  и хитови новини от света на технологиите, игрите, спорта , най-скъпите играчки на рапърите и всичко от уличната култура – beatbox, графити, мода, спорт, покер и скейт.

359 HIP HOP ще държи и  развива рубриката си за нови лица, която има за цел да популяризира нови лица и таланти на българската хип хоп сцена.

Много скоро очаквайте и още изненади около любимия си сайт и предстоящото стартиране на 359 TV !

За връзка с рубриката “Нови лица” изпращайте биография, снимки и линкове на nana@359group.com