Албум: Chris Brown представи “X”

chris-brown-x-deluxe-edition-cover-500x500‘X’ Включва гост – изпълнители, сред които Usher, Lil Wayne, Nicki Minaj, Rick Ross, Tyga и други.

Пилотният сингъл от албума “Loyal” е с продажби от над 1 милион копия до момента.
Новият сингъл – “New Flame” – е вече топ 20 на различни класации.

Многократният носител на наградите Грами и мулти-платинен артист и композитор, Крис Браун, обяви предстоящата премиера на дългоочаквания му нов, шести студиен албум X.

Албумът ще бъде издаден на 16-ти септември от лейбъла RCA Records и у нас ще се разпространява в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

За записите на новия си албум, Крис Браун си партнира с някои от най-актуалните имена от R&B, хип хоп и поп сцената като Usher, Lil Wayne, Nicki Minaj, Rick Ross, Tyga и други, които ще бъдат анонсирани допълнително. Албумът е наличен за предварителни поръчки в www.musicmall.bg

С повече от 1 милион продадени копия на сингъла “Loyal” с участието на Lil Wayne & Tyga, Крис Браун продължава да бъде номер едно в мейнстрийм R&B/Hip чарта на Америка в продължение на 9 седмици и 8 седмици на върха в R&B/Hip-Hop еърплей чарта.

Съвсем скоро излезе и най-новото парче на Крис Браун “New Flame” в колаборация с Usher и Rick Ross, което също ще влезе в новия албум ‘X’. Режисьор на видеото към песента е самият изпълнител.

С издадените до момента чарт сингли “Love More” (с участието на Nicki Minaj), “Don’t Think They Know” с участието на Aaliyah и “Fine China”, ‘X’ е един дълго чакан проект от критика и публика, чията премиера беше отлагана няколко пъти. За новия албум, Крис Браун споделя: „Искам всеки с мен да пропътува и изживее X. В този албум се отразяват моите спадове и върхове, споделил съм болката и любовта, през която съм минал“.

Последният албум на Крис Браун „Fortune“ излезе през 2012г. и дебютира на No. 1 в класациите на Билборд – Top 200 и Top R&B/Hip-Hop, и донесе на Браун номинация за Грами в категорията „Най-добър ърбан съвременен албум“.

В статията са използвани материали от Sony Music