Арестуваха Snoop Dogg в Швеция, той обвини полицията в расизъм

Snoop Dogg беше арестуван в Швеция, а причината се оказва… расизъм?

Според TMZ, Хип-хоп суперзвездата е бил в колата си след концерт тази събота (25-ти юли), когато полицейска патрулка го отбила и го арестувала без реална причина. Случката се е развила в Uppsala.

Полицаите обясниха, че са арестували Snoop, защото са помислили, че е карал под въздействието на наркотици. В поредица от видеа в Инстаграм, Snoop твърди че насила е бил закаран в полицейското управление, след което е бил накаран да се изпикае в чаша, преди полицаите да установят, че е бил абсолютно чист.

Първото видео беше качено от задната седалка на патрулката: “Спряха ме за нищо. Сега ме карат към полицейското управление, където ще трябва да пикая в чаша за нищо. Не съм направил нищо. Всичко, което направих беше, че дойдох в тази държава да изнеса концерт и сега отивам в полицейското управление… За нищо!” 

 

Ftp ????. On mamas !!

A video posted by snoopdogg (@snoopdogg) on

 

Малко след това, Snoop качи и второ видео, в което вече се намираше в РПУ-то: “Писна ми от тези прасета. И в Америка, и в тези държави, те просто не ни уважават. Каквото повикало – такова се обадило”, написа като коментар рапърът. 

 

 

След неприятната случка, изпълнителят беше освободен, но така или иначе се зарече никога повече да не се върне в Швеция: “До всички мои фенове в Швеция – можете да обвините органите ви на реда, задето няма да ме видите никога повече в прекрасната ви държава…. Майната им на полицията! И все още пуша!”, беше описанието на последното видео.     

Message to my fans n fam !!

A video posted by snoopdogg (@snoopdogg) on