Astro Kit Studio представя Mixed Motion Project

След “протоколните” “Здравейте! За мене е удоволствие” с моя  събеседник / Илко Илиев/  започваме разговора веднага и на въпроса ми:  “Какво се крие зад абревиатурата ММР?”- без да се замисли, дори “артистично”, веднага отговаря: “Ами идеята е…,  че имаме много идеи, а имаме и възможностите да ги изпълним и много  ни се искаше да не си останат само концепции. Нарекохме го MMP – Mixed Motion Project, защото то е точно това. Всичко е движение, ние го миксираме.”

Разказва с вдъхновение, че са част от Astro Kit Studio – www.astro-kit.com, където се занимават с брандинг, уеб график и motion design и, разбира се, … с фото и видео. Това е един side project- негов и на Марин Кафеджийски, в който основната идея е да изпълнят някои от милионите си хрумвания. Милиони- звучи малко претенциозно, но за хора като “Илко и приятели” това не е невъзможно…

Към визитката на групата Илко споделя, че Марин е завършил НАТФИЗ и е изключително талантлив и опитен оператор и фотограф. “Направо си е бог”- не пести суперлативите за него той. Но за себе си е “по-обран” и скромен, което е присъщо на безрезервно влюбените в работата- хоби хора: “Аз съм незавършил Софийския университет с PR. За сметка на това имам студио и в момента най-много от времето си отделям на един от проектите ни-  LEAP – www.thisisleap.com – платформа за екстремни и urban спортове. Занимавам се с Паркур от 8 години, един от основателите на Фрийрън България – www.facebook.com/Freerunbulgaria, спонсорират ме от Nike и те, разбира се, са едни от основните ни помощници в проекта.”

По “скалата” за оценяване на Илко,  Влади е изключително талантлив и hardworking b-boy и фотограф. Завършил е английската гимназия, в момента учи в Лондон и е един от “специалните” в Monstribe Crew – https://www.facebook.com/monstribecrew . Влади е твърде скромен-  не се смята за фотограф, но е твърде упорит учи кино режисура.

Останалото…ще го видите, за да се убедите, че много думи не са нужни, за да се докажат безспорни неща.