Back To The Unity Vol.11 The Missing Link

АКО ОБИЧАШ БЪЛГАРСКИЯТ ХИП ХОП – ТОВА Е ТВОЕТО МЯСТО!

BACK TO THE UNITY за единадесети път събира поколения доказани и доказващи се изпълнители. И независимо от годините им, всички те ще бъдат млади за една нощ. Извън сцената ще има още куп талантливи хора, които ще демонстрират своите творения и умения, а ако имате малко повече късмет – може и да ви научат на нещо. Back To The Unity не само обединява, а възпитава. Там няма единствено да слушате музика, а ще видите Хип Хоп.

WE ARE MANY, WE ARE STRONG, ..WE ARE HIP HOP!!!

За трета година ще сме НА ОТКРИТО В ПАРКА – Борисова Градина, Маймунарника! Мястото е перфектно за провеждане на един уникален Хип Хоп форум – с капацитет 2500 души, 3 бара, стена за графити, мултимедия и всичко необходимо за едно голямо UNITY.
В събитието ще се включат артисти от цялата страна, обхващащи всички сфери на Хип Хоп-а, и не само :
MC’S / B-BOYS / DJ’S / GRAFFITI ARTISTS / BEAT-BOX ARTISTS FREE-RUN DEMONSTRATIONS

🎫 Билети може да закупите в мрежата на Bilet Bg / Билет Бг
Онлайн : https://bilet.bg/bg/events/back-to-the-unity-vol-11/485(Visa&Mastercard, ePay – easypay,банкомат, Paypal , куриер и наложен платеж )
или на място на касите ни : https://bilet.bg/bg/pages/cash-desks(Office1superstore, м-ни На Тъмно , к-ци Booktrading и др.)
(При нередности молим да се свържете с нас на 0887 333 112 )

REGULAR TICKET – 15лв.
ON DOOR – 20лв.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО И ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕЗПЛАТНИ PASS-ОВЕ, ИГРИ И АБСОЛЮТНО ВСИЧКО СВЪРЗАНО С BACK TO THE UNITY VOL.11 THE MISSING LINK

МНОГО СМЕ,
СИЛНИ СМЕ,
..ХИП ХОП СМЕ!!!