FREESTYLE BATTLE SERIES 2014

FREESTYLE BATTLE SERIES 2014

Фенове и ценители на фрийстайл-а, FREESTYLE BATTLE SERIES 2014 започват.

Първата серия е на 10.04.2014 в Клуб Грамофон, вие вече може да се запишете като попълните и изпратите анкетна карта на fbs_admin@mail.bg

Сам Съм Си Рекърдс представят FREESTYLE BATTLE SERIES 2014.

В продължение на няколко месеца, до началото на лятото, на сцената на клубове от цялата страна, ще се организират 12 състeзания по фрийстайл. Победителите от тези турнири, ще спечелят направата и записа на песен във СамСъмСиСтудио  (https://www.youtube.com/watch?v=iJgLUP2N8ag – компилация от всички победители – 2013), както и правото да се класират във Финален турнир, който и тази година традиционно ще се проведе във Варна – 16.07.2014 – Клуб Екстраваганза.

Победителят в този турнир ще грабне 1000 лв. и ще стане шампиона на FREESTYLE BATTLE SERIES 2014.

Поради големия интерес преди първа серия, се проведе предварителна серия на 03.04 в Клуб 180, от която разбрaхме кои са осемте, които се класират за първа серия:

1. МС Кука

2. МС Пинги

3. МС Бойс

4. Римака

5. Джи

6. МС Клещи

7. Сашо Рапа Бате

8. Тед

9. МС Адския – резерва

Там те ще срещнат след жребий, осем от шампионите от миналия сезон, които потвърдиха участие, а именно:

Сахата

Homelesz

Сам Човекът

M.I.Radi

Fist

Бащата На Грубия Текст

Цигулката M.A.D.s

Fade2Dead

Очаквайте, със първата серия и появата на ФБС Компилацията с всички победители от сезон 2013. Диск, който си заслужава да имате и ако дойдете на първата серия ще го имате.

Правила:

За да участвате във FREESTYLE BATTLE SERIES, трябва да сте навършили 18 г. и да имате много желание. След това трябва да се картотекирате като състезател на FREESTYLE BATTLE SERIES. Това става като попълните формуляр за участие. Всеки картотекиран състезател е записан за всички турнири и участва във временно класиране. Предварителните турнири се провеждат със 16 състезатели. Ако потвърдилите са повече от 16, с предварителни квалификации ще бъдат редуцирани до 16, като първите 8 в схемата са първите 8 във временното класиране. За останалите 8 места се борят всички останали. Предварителните турнири се провеждат в схема на дирижиран жребий и директна елиминация (в първия кръг състезател от горната осмица, задължително среща състезател от долната осмица).

Когато даден състезател, стане победител в един от предварителните турнири, той се класира за Финалния турнир и не участва в останалите предварителни турнири. Другите състезатели от 2-ро до 8-мо място получават точки за временното класиране.(табл. 1) Табл. 1 2 място – 5т. 3 – 4 място – 3т. 5 – 8 място – 1т. Всеки състезател трябва да се яви до 22:00 часа в деня на турнира и да потвърдят участие. В противен случай губи право на участие и неговото място се заема от друг състезател-резерва.

Когато двама или повече състезатели са с равен брой точки, се гледа кой на колко серии е участвал. Напред излиза състезателят с повече серии.”]

АНКЕТНА КАРТА ЗА FREESTYLE BATTLE SERIES – 2014
Пол:
Сексуална ориентация:
Пушач ли сте:

[box type=”notice” title=”Внимание” message=”ВНИМАНИЕ: Този сезон записването е САМО чрез мейл. Попълване на място на анкетни карти няма да има!”]

Leave a Reply

*