Big Sha с Национално турне

Big Sha с Национално турне

299139_4113012758495_2032840618_nТурне Свободна България

http://www.facebook.com/svobodnabg

Ние сме група от хора работещи в различни свери на обществото .

Създадохме това турне с цел да приобщиме хората с нашите идеи и ценности . Като до някъде публични личности с огромна фен база ние ще подкрепиме някоя от големите политически коалиции като гражданска квота .

Целта ни е да използваме трибуната на народното събрание за да кажем на глас всички наболели и реални проблеми на обществото . Искаме нашата група да стане групата която да служи като поне малка искра с огъня, който е защитник на ДЕМОКРАЦИЯТА .

Първа и основна задача в момента ни е да възстановиме Демокрацията в България . Да премахнем водещата роля на изпълнителната власт и да има равноправие между всички български граждани били те бедни богати , българи или турци , болни или здрави , министър председатели или обикновенни рецидивисти . Искаме справедливост и наказания за всички доказани престъпления от политиците . С това целиме всеки следващ управляващ когато дойде на власт и ако не обича народа си то поне да го е страх от неговият гняв .

В турнето ще вземат участие Shamara aka Big Sha , Consa , Sarafa , Tufo , DJ Dannyel , Ice Cream , Lady B както и много локални звезди и артисти които подкрепят каузата ни .

Заповядайте гарантираме ви доста интересна и забавна прес коференция , на която ще научите повече и ще ви дадем програмата на демократичното турне на младите хора.

 

 

Leave a Reply

*