Биляна Йотовска започва трансформация на Прея

Фитнесмоделът и дизайнер Биляна Йотовска започва тренировки с певицата Прея

Прея ще бъде част от предизвикателството “В топ форма за 90 дни”, за това време Биляна Йотовска ще се погрижи за хранителия и тренировъчен режим на екзотичната красавица с ангелски глас.

“Изненадите се превърнаха в традиция за Biliana Yotovska label, затова продължаваме с поредната! Изключително съм радостна да Ви представя екзотичното момиче на българската музика – Прея, която ще се впусне в приключение през следващите няколко месеца, наречено „В топ форма за 90 дни“. 
В няколко реда ще Ви разкажа какво точно ще и се „случи“. Заедно с Прея се захващаме със сериозна работа по нейната визуална промяна. За целта ще използваме всички продукти и услуги, които лейбълът ми предлага. Вече изготвих хранителен режим, съобразен с нуждите и вкусовете на Прея, по който тя ще се храни в следващите 3 месеца. След като приключим нашето „Предизвикателство“, обаче съм сигурна, че режимът ще се превърне в полезен навик за певицата и в нейн начин на живот. Доста подходящи рецепти за режима си, Прея ще открие в авторската ми книга „Гответе здравословно“, която е идеален наръчник пълен с многообразни предложения за правилния режим на хранене. Още на първата ни среща и подарих именно книгата си! Здравословната храна върви ръка за ръка с тренировките, нали така? Поставихме и цели, които тя да постигне благодарение на тренировъчен режим, който е подходящ като натоварване и резултати за нея. Да, и режима вече е на лице, ще го надграждам на всеки 2-3 седмици. Разбира се, добавките са важна част от добрия тренировъчен режим, затова към нашето предизвикателството “В топ форма за 90 дни”, включваме и моя FAT BURNER! Прея ще започва деня си всяка сутрин с две капсули FAT BURNER by Biliana Yotovska. Максимално изчистената му формула и подбрани съставки ще спомогнат за видимите резултати. За да “измерваме” промяната ще обличам Прея в дрехи от лейбъла! Като за начало тя стартира от размер XL, подходящ за всяко секси “big booty момиче”!”, пише Биляна в личния си сайт.

Ние ще следим с интерес трансформацията на Прея!

 

 

Снимки и информация: http://www.bilianayotovska.com