BLACK MEDELLIN – REVOLUTION – 16 декември, зала Универсиада

BLACK MEDELLIN – REVOLUTION – 16 декември, зала Универсиада

Предстоящото парти е на 16.12 в зала Универсиада с партньорите на Escobar Group от Pro Entertainment  “BLACK MEDELLIN – REVOLUTION”. За забавлението на присъстващите, ще се погрижат няколко от вече доказалите се в тази сфера Dj, MC-ta и най-добрите балетни формации в България.
Escobar Group си e поставилa за цел да предостави едно уникално преживяване, което да постави старта на една традиция в тази хип-хоп култура в дългасрочен план. Билети можете да закупите тук.
Escobar Group менаджира страници в социалните медии, като поставя основен акцент върху хумора. „Пабло Ескобар” е една от най-популярните развлекателни фейсбук страници в България, с аудитория достигаща над 339 000 последватели, увеличаващи се седмично с над 2000 нови, както и Инстаграм профил, уебсайт, мобилно приложение и още под-страници. Поради големия интерес към това Пабло Ескобар, групата се занимава и с организацията на партита. Зад гърба им са няколко успешни евента в популярни клубове в София и Варна.

Review

5.0
★★★★★
★★★★★
Summary:
★★★★★
★★★★★
- BLACK MEDELLIN - REVOLUTION - 16 декември, зала Универсиада

User Rating: 0.00 stars (1 votes).

★★★★★
★★★★★
BLACK MEDELLIN – REVOLUTION – 16 декември, зала Универсиада Editor

Предстоящото парти е на 16.12 в зала Универсиада с партньорите на Escobar Group от Pro Entertainment  “BLACK MEDELLIN - REVOLUTION”. За забавлението...

5.0

Leave a Reply

*