Благотворителен концерт в Пловдив с Bobo & The Gang

По случай Седмицата на благотворителността клуб БИБЛИОТЕКАТА (Пловдив) отваря врати на 19.09, петък, за да посрещне хип-хоп бандата BOBO & THE GANG

Bobo & The Gang се включват в благотворителен концерт  за реновиране и облагородяване на спирките на Детската железница „Знаме на мира“ (Младежки хълм).

PLAKAT (2)

Събитието стартира в 19:00ч. с уъркшоп, воден от SKILL (ДОМЪ НА ПЛОЧАТА), който ще въведе публиката в работата с грамофон и диджействането.

В 20:30ч. на сцената ще забият BOBO & THE GANG. Партито ще продължи до сутринта под бийтовете на добрия стар рап, селектиран от SKILL.

Входът е на цена от 8лв, а  за желаещите да участват само в уъркшопа или да присъстват на афтър партито цената е: 5лв.

Купонът и хип-хопът са гарантирани.

Всички събрани средства по време на събитието ще бъдат дарени за каузата на Седмица на Благотворителността в Пловдив – 2014: Реновиране и облагородяване на спирките на Детската железница „Знаме на мира“ (Младежки хълм), изграждане на съоръжения за игра за деца с увреждания, монтиране на рампи, поставяне на осветление, видео наблюдение, информационни табели, изграждане на чешма.

Организатори на благотворителното събитие са : Община Пловдив, ДОМЪ НА ПЛОЧАТА, клуб БИБЛИОТЕКАТА, РОТАРАКТ КЛУБ ПЛОВДИВ ФИЛИПОПОЛ, WHAT A MONSTAR! КАПАН ЗА ЧУДОВИЩА