BORN2HIPHOP дава силен старт на големите евенти в България

На 27-ми, четвъртък, се очаква силен земетръс с епицентър Сточна гара- Club W. На едно място ще се съберат цели 5 емблематични лица за музикалната хип хоп сцена. Пет в едно – DJ George, Килата и група Ъпсурт!

Още с изричането на първото име- DJ George, става ясно, че вечерта няма да бъде обикновена. Всяко парти, на което зад пулта е застанал обичаният пловдивчанин е било помнено дълго. Разбира се и за 27-ми февруари, DJ George e подбрал само най-добрите парчета от световната и родната музика, с които да ви предразположи да се забавлявате без задръжки.

Скандалните Буч, Бат Венци и Ицо Хазарта ще се качат на сцената и ще вдигнат настроението със взривоопасни парчета като “Три в едно”, “Бела жига”, “Втора цедка”, “Звездата” и други. А Господин 100 Кила ще ви довърши с много танци и хитова R’n’B и HIP-HOP музика.

Входът на събитието ще бъде 10 лв., а мястото – Club W.

Очаквайте и първата промоция на новата колекция от PIMP ARTIST – DJ GEORGE с лице Нешка Ралева (балет FAME). На входа ще намерите тениските с размери от M до XL , както мъжка , така и дамска от S до L (тип туника).

Начало : 23:00ч

DSC_5153_BОчаквайте и първата промоция на новата колекция от PIMP ARTIST – DJ GEORGE с лице Нешка Ралева (балет FAME). На входа ще намерите тениските с размери от M до XL , както мъжка , така и дамска от S до L (тип туника).

Начало : 23:00ч