Bullboy: “Вместо да създават, те рушат”

В рубриката за нови лица, днес ще Ви представим Марио “Bullboy” Германов.

Bullboy се занимава с фристайл от 2011 година. Записвал е в AMG Studio, работи с Buddubbaz и се случват доста интересни неща около него.

Запознайте се с Bullboy.

10695270_736252766410241_930869675_n359: Здравей. Представи се на читателите на 359 HIP HOP.

Bullboy: Здравейте! Аз съм Марио Германов, известен под псевдонима Bullboy.

359: От колко време се занимаваш с хип хоп музика и защо реши да се занимаваш точно с това?

Bullboy: Още от 14 годишен започнах да римувам и да пиша текстове на песни, иначе по-сериозно започнах да записвам от началото на 2014 година, сега съм на 17 години. Започнах да се занимавам с хип хоп музика, защото това е моят начин на изразяване. Много по-лесно ми е да напиша песен, отколкото да се обяснявам на някого. Живея за музиката (и приятелите си), независимо в какво настроение съм , тя ми помага. Хип-хоп музиката е главната част от хип-хоп културата, а хип-хоп културата е начин на живот за мен.

 359: Знам, че се занимаваш с фрийстайл от няколко години и си участвал в рап батъли, как започна всичко?

Bullboy: Всичко започна, отивайки на едни рап батъли в хип-хоп клуб в родния ми град, София. Отидохме там да купонясваме  с един от най-добрите ми приятели (Say-P)  и се записахме да участваме във въпросните битки. Не се представих подобаващо и се вманиачих в това да се ъпгрейдна. Всяка вечер прибирайки се към вкъщи не спирах да римувам.  След известно време започнах да усещам напредък и се включих отново в рап батълите, по-нахъсан от всякога.

359: Разкажи ни за първата ти песен „True Story”.

Bullboy: “True Story” записах в AMG studio, при Големия. В нея пея за непълнолетните си връстници и младото поколение на България.  Момента, в който я записах бях възмутен – младежи се подиграват на националните ни герои, пият по пейките, интересуват се единствено от маркови дрехи и не спортуват. Вместо да създават, те рушат.

359: Разкажи ни за проекта ти „Непослушна“.

Bullboy: „Непослушна“ я написах пътувайки сутринта към училище в метрото ха-ха. Бях написал песента ми „Антидрога“ и когато отидох при Buddubbaz (Horemag studio), не харесах подходящ инструментал. Търсейки бийт попаднахме на този на „Непослушна“ и целия изтръпнах. Нарочно написах комерсиален текст, защото разбрах, че старата школа днешно време се слуша от много малко хора. Доста се разяждах отвътре след като пуснах парчето, защото мислех, че съм изневерил на себе си, но вече не е така. Видеоклипът на песента е заснет от Buddubbaz Tape, както и обработката и.

 359: Имаш ли кумир в хип хоп музиката?

Bullboy: Да, Еминем.

359: Имаш ли любим български хип хоп изпълнител, с който искаш да направиш колаборация?

Bullboy: С  djordjano, ха-ха-ха, шегувам се. С удоволствие бих записал с „Ъпсурт“ и с някои от участниците от „ P.U.R.E. The Movement” , F.O. и Аlex P, който е любимият ми oldschool изпълнител, заедно с братчето ми Say-P.

359: А световен?

Bullboy: MGK.

359: Какво подготвяш на новия сезон? Ти ни сподели за проект с Hellabeatz Nesi . До къде стигнахте?

Bullboy: В момента подготвям едно мое самостоятелно комерсиално парче, звученето ми е R&B trap. А за проекта с Неси очаквайте случайното неочаквано, ще издам само, че и то ще е стил „TRAP”.

359: Какво си полежаваш да ти се случи?

Bullboy: Да съм щастлив и здрав, да продължа да се развивам в хип хопа и приятелите ми.