Chris Brown и колекция кецове за 10 милиона долара

Ако има някой, който със сигурност може да обуе различен модел кецове на закуска, обяд или вечеря, то това е Chris Brown. Огромната му колекция се оценява на 10 милиона долара. 

Колегите ни от Complex посетиха дома на Крис през лятото и показава на света какво е то огромна колекция от кецове. Няколко гардероба, из чиито рафтове сякаш на изложение, са разпределени от класически модели на Adidas и ретро модели на Nike до най-новите ,,произведения” на световните марки.

Крис разказва, че често му се случва докато пътува и е на турне, да получава подаръци от фенове, включително и handmade кецове с неговия облик, които той показва във видеото.

Най-хубавото в колекцията на американеца е това, че той наистина носи обувките си въпреки, че трудно си представяме как успява да обуе толкова много кецове, но определено не бихме отказали и ние да ги притежаваме, нали? Интересно е също, че за разлика от много хора, които се педантични относно чистотата на кецовете, Крис не се притеснява да ги сложи в гардероба дори и без да са перфектно изчистени. Все пак обувките са за носене и се цапат…

Певецът разказва, че ,,модата е продължение на креативността му”, което обяснява факта, че той самият не споделя непрекъснато снимки в социалните мрежи на ..богатството си”, защото го приема за съвсем нормално..  Браво, Крис!

Снимка: Looklive

,,Нося със себе си 1000 чифта обувки докато съм на турне!” продължава артиста, което не ни изненадва. Той обича модата, а начинът по който изглежда е важен за имиджа му. Причината за взимането на многото обувки е: ,,Опитвам се да съм различен във всеки един аспект докато съм на турне.” За всеки концерт и град, той сменя обувките си.

Браун е почитател на Vans и притежава доста модели. ,,Не можеш да сгрешиш с тях.” За съжаление, една марка не намира място в гардероба на Крис… и това е Skechers. Все пак има надежда и за тях – Крис отговаря шеговито, че ако му платят, ще ги обуе.

Огромен и мечтан от всички почитатели на обувките, гардеробът на Крис ни впечатли – достоен за звезда.