DANCE CULTURE – ЕПИЗОД 3 – СЕЗОН 3

DANCE CULTURE – ЕПИЗОД 3 – СЕЗОН 3

Малко след края на най-вълнуващия месец май за всички любители на седмото изкуство, НДК отвори вратите си и за блясъка на червения килим, за да посрещне зрелищния танцов спектакъл „Нощта на Оскарите“ – организиран от Dance Station Bulgaria. Обновеното шоу бе представено на 27-и май в зала 1 от 20:00 часа и съчетава обичана филмова музика, визуални ефекти и авторски хореографии, които пренесоха публиката в света на най-емблематичните шедьоври, номинирани или спечелили Наградата на Академията през годините.
В рубриката Dance Vlog сме в звукозаписното студио, където се проектира музиката на THE BULS – Българския отбор от най-добрите хип-хоп танцьори на България, събран за да представи страната ни на Световното Първенство в LAS VEGAS – HIP HOP INTERNATIONAL WORLD FINALS. В рубриката ще разберете и как може да помогнете на Българския отбор да представи културата ни на световното по хип-хоп.

 

Review

5.0
★★★★★
★★★★★
Summary:
★★★★★
★★★★★
- DANCE CULTURE - ЕПИЗОД 3 - СЕЗОН 3

User Rating: 0.00 stars (1 votes).

★★★★★
★★★★★
DANCE CULTURE – ЕПИЗОД 3 – СЕЗОН 3 tintinbg

Малко след края на най-вълнуващия месец май за всички любители на седмото изкуство, НДК отвори вратите си и за блясъка на червения килим, за да посрещ...

5.0

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.