Deadmau5 “захапа” Kanye за използване на пиратски софтуер за музика, West му отвърна

Deadmau5 “захапа” Kanye за използване на пиратски софтуер за музика, West му отвърна

Kanye West живее интересен живот напоследък. Само през последния месец Kanye беше въвлечен в сериозни вражди както с Wiz Khalifa, така и с продуцента Bob Ezrin. Този път господин West беше хванат на тясно от DJ-ят и ко-собственик на TIDAL – deadmau5.

На първи март Yeezy публикува снимка на екрана на лаптопа си, на която ясно се вижда как е свалил пиратски Serum Software, който пък по ирония на съдбата е собственост на лейбъла на deadmau5 Xfer Records.

“Какво по дяволите @kanyewest? Не можеш да си позволиш Serum? Идиот… Нека всички заедно да помогнем на @kanyewest да си купи Serum… Има нужда от малък заем на стойност 200 долара #prayforyeezy”, написа DJ-ят в Twitter.

Capture

Capture2

Kanye разбира се не остана длъжен на deadmau5, като му се подигра за името и визията с редица въпроси. Накрая дори го помоли да е гост-изпълнител на рождения ден на дъщеря му, но да бъде облечен като Мини Маус. Въпреки остроумието, рапърът така и не отговори на противоречивия въпрос защо използва пиратски софтуер, след като е един от най-големите адвокати на платената музика.

Capture3

capture4

 

Leave a Reply

*