Dim4ou и Flair – Една вълнуващо добра комбинация

Преди броени часове Dim4ou пусна своето най-ново парче и изпъкна със стилното си сътрудничество с успешния спортен бранд Flair

Всяка нова песен, представена от някои от талантливите ни български изпълнители, е истинско вълнение. Особено, ако е придружена и от интересен видеоклип. А когато се натъкнем и на атрактивен стайлинг, несъмнено вълнението се издида до съвсем нова ниво.

Такъв е случаят и с последната песен на Dim4ou, която ни представи интересната му колаборация с Flair. Както разбираме от спортния бранд, проектът отнема около година и половина, а както виждаме сами от видеото – отделеното време си е заслужавало.

71531591 2954894441191376 7342343955125633024 n 300x169 - Dim4ou и Flair - Една вълнуващо добра комбинация

В клипа бива представено богато разнообразие от спортни модели. Те умело привличат вниманието ни не само с атрактивни цветове и принтове, но и с това колко удобно изглеждат, използвани в действие.

Ето какво споделиха за колаборацията от Flair:

“@dim4ous Благодарим ти за ? парчето! Все пак не отне много време от идеята до цялостната реализация (само година и половина), но хубавите неща стават бавно!!!
Сега вече се надявам, че всички ще разберат, какво означава #Flair (усет, нюх, способност, дарба…)!”

#Enjoy ? @dim4ous Благодарим ти за ? парчето! Все пак не отне много време от идеята до цялостната реализация ? (само година и половина), но хубавите неща стават бавно!!! Сега вече се надявам, че всички ще разберат, какво означава #Flair (усет, нюх, способност, дарба…)! ?

Публикувахте от Flair Man в Четвъртък, 10 октомври 2019 г.

След като видеото дебютира преди броени часове в YouTube, сега всички можем лично да се насладим на тази свежа нова колаборация:

Текст: Dim4ou

Музика: RUSTY

Mix&Master: HRDondabeat

Видео: Радостин Събев - Шошо /SKY BROTHERS/

Снимки: Facebook