Димитър “Майт” Ганчев се присъединява към сенсеите в Sound Ninja

Академията допълни екипа си от лектори с уважавания микс-инженер и продуцент

Ако слушате българска музика, можем да се обзаложим, че всеки ден чувате поне няколко парчета, в чиято продукция Майт е замесен като микс-инженер. Той е предпочитан от редица успешни хип-хоп, поп, рок и други изпълнители в България не само заради професионализма и опита си, но и защото е един от най-свежите и добре информирани агенти в музикалния бизнес в момента. В Sound Ninja Майт ще води ексклузивни workshop-ове по миксинг и продуциране на различни стилве музика като гост-лектор.

Стартът на курсовете по музикално продуциране и DJ-инг Sound Ninja е през първата половина на октомври, а на 20-ти и 21-ви септември ще се проведат “Дни на отворените врати” в музикалната къща на МОДО на ул. Шандор Петьофи 55 в София.

Между 12 и 20 часа през целия уикенд ще имате възможност да се запознаете с преподавателите, да присъствате на демо урок, както и да получите повече информация за курсовете.

На 27 септември от 16 до 18 ч., академията ще бъде представена от Христо Рачев [Mоnk] и Явор Топчиев [Hotlife] на конференцията SeeMe под формата на masterclass за продуциране на електронна денс музика. Мястото е клуб Culture Beat, а седмото издание на SeeMe ще събере водещи експерти в музикалната индустрия, които ще водят лекции и презентации, ще споделят своите знания и ще предоставят ценни съвети за гостите на събитието.
Mite

10665782_10152369564121188_7479519552138924127_n