DJ CHEEBA & DJ MONEYSHOT пристигат в София на 26 ноември с новото си RETURN TO THE BOOM BAP тур шоу!

DJ CHEEBA & DJ MONEYSHOT
RETURN TO THE BOOM BAP TOUR | A-Side | 26.11.2016

26 ноември е датата, на която клуб *MIXTAPE 5* ще посрещне новаторите DJ Cheeba и DJ Moneyshot. Диджей експериментаторите ще представят чисто новото си тур шоу RETURN TO THE BOOM BAP, в което забъркват култови хип-хоп класики с акапелни и инструментални живи изпълнения, за да създадат един от най-главозамайващите аудио-визуални проекти за последните години. Локалният съпорт е поверен на дековете на STARTERAs и DJ SKILL, които ще извадят най-бутиковата си селекция от висококачествен хип-хоп и фънк, за да подгрее подобаващо феновете в “Mixtape 5”
Съвременният революционер от Бристол – DJ CHEEBA се включва винаги на време, за да завърти дековете и главите на всички присъстващи. Със супер характерната си бленда от класически брейк, хип-хоп, електроника, рок, детски записи, дръм енд бейз и общо взето всичко, което чуе и го вдъхнови междувременно, Cheeba притежава несравними ехнически супер-сили, познания и завидна доза хумор, за да сглоби перфектният пъзел. Мисията му е да реже и сглобява (cut and paste) всичко, което някога някъде сте видели, чули или сте си представили. Пригответе се за игра на асоциации, която ще ви накара да потанцувате, помислите и да се усмихнете…това не е стандартният диджей, приготвил ви просто приятна селекция от познати мелодии и звуци.
Набеден за един от най-развиващите се аудио-визуални артисти в наши дни, Cheeba с лекота грабва феновете по целия свят с уникалния си с космическите си аудио-визуални проекти.
“The Reels of Solid Steel”, “Revenge of the Nerd”, “DJ Cheeba: Live” са едни от най-емблематичните му ауидо-визуални релийзи, които са определяни като едни от най-иновативните и качествени музикални проекти от съвременната диджей сцена през последните години.
DJ MONEYSHOT със сигурност също е любимец на мнозина ценители на качественото клубно звучене със своите смазващи записи, хип-хоп класики и фънки брейк загрявки. Той е друг емблематичен резидент, известен с неподправения си нюх за mashup експерименти със звуци и мелодии, които ще раздвижат тялото и ума ти за дълго.
Return To The Boom Bap (Tour Promo)
Майсторите на дек манипулацията са отново заедно на път с чисто новото си шоу – 4 дека, голям LED екран и не ни се мисли още какво. Return to the Boom Bap включва култови рап видеоклипове – микс от най-забележителните акапелни и инструментални живи изпълнения с ремикси от най-тежките звуци от Златната ера на хип-хопа.
Клубният сет вече е делил сцена с легендите Mos Def & Africa Bambaataа и несъмнено ще спечели всички фенове със сантимент към 90‘те! Очаквайте: Gangstarr, Black Moon, Nas, Beastie Boys, The Alkaholics, A Tribe Called Quest, Black Star, KRS-1, Biggie Smalls, Pete Rock, Lords of The Underground, Mob Deep, Das EFX, Rakim и много много други.
Датата е 26 ноември, замесени ще са Dj Cheeba & Dj Moneyshot!
Локален съпорт от STARTERAs и DJ Skill.
Врати: 22:00

Билети: 12 лв. предварителна продажба в мрежата на Eventim – https://we.tl/4ydGYpGTFw
15 лв. на вход в деня на събитието