Djane Lea: Секси фурията в Слънчев бряг

Djane Lea, която медиите в Сърбия определят като най-актуалния клубен артист, откри сезона на хип-хоп партита в Слънчев бряг

MG 0106 Edit 683x1024 - Djane Lea: Секси фурията в Слънчев бряг

Леа е супер секси, а фотосите й подлудяват мъжете. На всяко участие визията и е коренно различна, провокативна и изкусителна, а самата тя е непредвидима. Близо 3 часа тя не слезе от сцената на клуба, а за всеобща изненада в миксовете и бяха включени и хитове на 100 Кила и група СкандаУ. „Аз съм много впечатлена от Слънчев бряг, не съм предполагала, че имате такива плажове и клубове. Надявам се да се върна възможно най-скоро“ – коментира красавицата в социалните мрежи.

MG 0285 1024x683 - Djane Lea: Секси фурията в Слънчев бряг

Хип-хоп вълната в Слънчев бряг, продължава всяка сряда вечер на южния плаж. Още следващата седмица на 10 юли на него ще се изяви култовия рапър 100 КИЛА. На 17 юли за първи път на сцената на Bedroom beach ще излязат трап сензациите V:RGO и TRF. Криско и Тита ще бъдат очаквано добра комбинация в разгара на сезона – 24юли. Голямата изненада обаче ще бъде концерта на група Ъпсурт и 100 Кила. След като буквално взривиха София със своята първа обща изява, сега ще се изявят и Слънчев бряг. Истерията за места на 31 юли започна още от сега.

MG 0286 1024x683 - Djane Lea: Секси фурията в Слънчев бряг