DMX с birthday парти в клуб “CUBO’’

GBO_4560 (1)

 

Дългоочакваният рапър най- после тръгва на турне в Европа след 8 години и първата държава, в която кацна, беше България.

Както обещаха организаторите от 359HIP HOP, той се извини на феновете публично.  На 20 декември ще бъде  гост в „Шоуто на Слави”, където ще обяви новата дата за концерта- 3 януари 2014 г.; зала “Христо Ботев”.

Още с кацането си на летището, X започна с лудите номера. Рапърът се качи на мотора на VTA security, направи няколко кръгчета и падна, но това не попречи на доброто му настроение, с което зареди всички. В „Шоуто на Слави“ си хареса балерините  и каза, че една от тях ще бъде новата му жена от България.

След това. X пи кафе с Мария Бонева и Спенс и говориха за евентуални бъдещи проекти заедно.
Trap Shop подари на презокенския гост личен стайлинг, а екипът му толкова много го хареса, че реши да си напазарува якета за целия тур екип.

Вечерта организаторите, заедно с клуб “CUBO” и целия бг съпорт го изненадаха специално, като му подариха шикозна торта. Alex P пя за него, Sugar wings танцуваха, a Bobo, Бате Сашо , Флейвъра, Шошо, Marti G, DJ Nora Gold, дори и Биг Ша, който не вярваше, че ще дойде, го поздравиха лично.

X се оказа готино момче и пиеше своето Хенеси в компанията на своя приятел от България – г-н Александър Найденов, който дори успя да го провокира да се качи на сцената.
Кулминация за гостите на клуб CUBO беше впечатляваща, когато DMX пя и прави бийтбокс.

Всички бяха впечатлени от неговото земно поведение, а Мария Бонева, клуб Грамофон и целият екип обещават един разтърсвящ концерт на 3 януари, който заслужават българските фенове. Поредната голяма изненада е, че той е разрешил meet & greet, и всеки може да има снимка с него срещу 30 лв.

Предстоят и още много изненади на българска почва, но за това… малко по- късно.

Заради няколкократните промени на датата организаторите пускат лимитирани коледни билети за концерта на 3-ти януари на цена от 28 лв.

Новата дата, която днес DMX лично обяви на пресконференция, е 3-ти януари 2014 г. Мястото е същото – зала “Христо Ботев”, а всички, закупили билети от мрежите на Eventim, Ticketstream и Ticketportal, могат да ги използват за концерта на 3-ти януари.

За тези, които вече са изпратили сканирани билетите си на 359@urbn.me , но все пак искат да присъстват на 3-ти януари в зала Христо Ботев, трябва да ни изпратят в същото писмо текст – ОТМЯНА.

За тези, които искат да върнат билетите си, закупени от мрежата на Eventim и Ticketstream, това може да стане като пуснат своите копия от билет, касова бележка или разписка от куриер, така също и номер на заявка от Eventim на E-mail: 359@urbn.me или се обадят за информация на телефон 02 862 02 63 – офис на организаторите.

ВАЖНО!!

Връщането на парите ще става по следният начин:

Клиентите, закупили билети от магазини на Office 1, книжарници Booktrading и Greenwich, и от ArtPoint of Sofia, трябва да донесат своите билети в централния офис на ТикетпорталБГ с работно време от 10:00ч. до 18:00ч. в делнични дни (гр. София, ул. Цар Шишман № 7, тел. +359 2 85 10 554 , office@ticketportal.bg).

  • Клиентите, закупили билети чрез куриерска услуга с наложен платеж, ще трябва да ги изпратят в офиса на ТикетпорталБГ. Нашият екип ще се върже с тях за уточнение.
  • Клиентите, закупили билети онлайн (чрез картови плащания или банков превод), ще получат парите обратно в сметките си, т.е. техните плащания ще бъдат сторнирани.
  • Клиентите, закупили билети от Билетен център НДК, ще връщат своите билети пак там, за да им бъдат върнати парите. Моля, обърнете внимание, че в Билетен център НДК могат да бъдат върнати само билети, които са закупени там – на каса 1 (касата на НДК).

ВАЖНО!!!

Билети с логото на Ticketportal, раздадени безплатно от организаторите под формата на игри в: The Voice radio & TV, Disco.bg, 359hiphop.com, Клуб Грамофон, магазин Trap Shop, BG Music Channel и на Facebook страниците на: J&B Start a Party Bulgaria, Shark, Jagermeister, както и предоставените по договор с български артисти билети – не подлежат на изплащане и възстановяване!!

359HipHop.com благодари на TicketPortal за коректното и професионално отношение.

 

GBO_4855