DMX с нова дата за концерт в България

facebook-DMX-bg-support-a-03,2014

 

Дългоочакваният рапър най- после тръгва на турне в Европа след 8 години и първата държава, в която кацна, беше България.

Както обещаха организаторите от 359HIP HOP, той се извини на феновете публично. На 20 декември ще бъде гост в „Шоуто на Слави”, където ще обяви новата дата за концерта- 3 януари 2014 г, зала “Христо Ботев” с начало 20:00 ч.

Шоуто ще започне в 20:00 часа със силно българско участие от страна на xSPENSive, ALEX P, SARAFA, DEE & X, RED ONE. За танцовото шоу ще се погрижат двете топ формации – X NRG CREW и Sugar Wings. DJ сетовете са поверени на DJ BIG BO, DJ NORA GOLD . Хост на концерта е NEGY от FARS.

Заради няколкократните промени на датата организаторите пускат лимитирани коледни билети за концерта на 3-ти януари на цена от 28 лв., които може да закупите от Ticketportal.

Новата дата, която днес DMX лично обяви на пресконференция, е 3-ти януари 2014 г. Мястото е същото – зала “Христо Ботев”, а всички, закупили билети от мрежите на Eventim, Ticketstream и Ticketportal, могат да ги използват за концерта на 3-ти януари.

Поредната голяма изненада е, че той е разрешил meet & greet, и всеки може да има снимка с него срещу 30 лв

————————–————————–———————–

Условия за връщане на билети и взимане на пари.

За тези, които вече са изпратили сканирани билетите си на 359@urbn.me , но все пак искат да присъстват на 3-ти януари в зала Христо Ботев, трябва да ни изпратят в същото писмо текст – ОТМЯНА.

За тези, които искат да върнат билетите си, закупени от мрежата на Eventim и Ticketstream, това може да стане като пуснат своите копия от билет, касова бележка, разписка от куриер  или номер на заявка, заедно с  три имена и банкова сметка на E-mail: 359@urbn.me или се обадят за информация на телефон 02 862 02 63 – офис на организаторите.

Ако не разполагате с банкова сметка, може да получите парите си в брой след 10 януари  /бул. Черни връх 26/, но трябва да имате оригинален билет с касова бележка.

ВАЖНО!!

Връщането на парите ще става по следният начин:

Клиентите, закупили билети от магазини на Office 1, книжарници Booktrading и Greenwich, и от ArtPoint of Sofia, трябва да донесат своите билети в централния офис на ТикетпорталБГ с работно време от 10:00ч. до 18:00ч. в делнични дни (гр. София, ул. Цар Шишман № 7, тел. +359 2 85 10 554 , office@ticketportal.bg).

Клиентите, закупили билети чрез куриерска услуга с наложен платеж, ще трябва да ги изпратят в офиса на ТикетпорталБГ. Нашият екип ще се върже с тях за уточнение.
Клиентите, закупили билети онлайн (чрез картови плащания или банков превод), ще получат парите обратно в сметките си, т.е. техните плащания ще бъдат сторнирани.
Клиентите, закупили билети от Билетен център НДК, ще връщат своите билети пак там, за да им бъдат върнати парите. Моля, обърнете внимание, че в Билетен център НДК могат да бъдат върнати само билети, които са закупени там – на каса 1 (касата на НДК).
ВАЖНО!!!

Билети с логото на Ticketportal, раздадени безплатно от организаторите под формата на игри в: The Voice radio & TV, Disco.bg, 359hiphop.com, Клуб Грамофон, магазин Trap Shop, BG Music Channel и на Facebook страниците на: J&B Start a Party Bulgaria, Shark, Jagermeister, както и предоставените по договор с български артисти билети – не подлежат на изплащане и възстановяване!!

359HipHop.com благодари на TicketPortal за коректното и професионално отношение.