DMX тур се отменя с 3 дни и ще бъде в България на 16 декември

DMX тур се отменя с 3 дни и ще бъде в България на 16 декември

dmx_800x600От петък 13-и първия концерт от европейското турне на една от най-големите световни звезди на хип хоп сцената ще бъде на 16-ти декември понеделник

По независещи от DMX и българският екип организатори, концертът на рапъра ще бъде отменен за 16-ти декември, като мястото и часа са същите ( зала Христо Ботев, 20.00 часа) . За всички това е една изключително неприятна ситуация, но за жалост абсолютно независеща от артиста, неговия екип и организаторите за различните държави. За да са спокойни феновете,по-късно тази вечер те ще получат и неговото лично обръщение към България и снимка преди полета. DMX ще бъде в София, ден преди концерта и обещава на всички фенове един незабравим лайф.

Шоуто ще започне в 20:00 часа със силно българско участие от страна на xSPENSive, Alex P, Sarafa, Dee, Bate Sasho, Red One. За танцовото шоу ще се погрижат двете топ формации – X NRG CREW и Sugar Wings. DJ сетовете са поверени на DJ Yangfetish, DJ Big Bo, DJ NORA GOLD . Хост на концерта е Negy от Fars.

Важна информация относно правилата за концерта:

  • Вратите отварят точно в 19:00 часа и ще бъдат затворени в 22:00. След този час до края на концерта няма да може да се влиза в залата. От 14:00 да 21:00 часа ще работи и каса, от която ще могат да бъдат закупувани билети на място, която ще приключи работа в 21:00 часа.
  • На входа на залата ще има 4 коридора – по един за всяка компания, продавала билети (TicketPortal, Eventim и TicketStream) и VIP/Media, през който ще бъдат допускани хора с VIP билет и представители на медии с валидна акредитация и пропуск.
  • Студентски билети – всеки, закупил студентски билет, е необходимо да представи заверена студентска книжка или карта ISIC карта. Ако не бъдат представени е необходимо да бъде доплатена разликата до цената на нормален или VIP билет.
  • Лица под 18 години се допускат единствено с придружител и попълнена декларация от родител (бланки ще има и на място). Може да свалите декларацията от тук.
  • Осигурен е отделен вход за инвалиди (през рампа, служебен вход).
  • Тютюнопушенето в залата е абсолютно забранено! Всеки, нарушил забраната ще бъде извеждан извън залата от представители на VTA Security без право да се върне вътре.
  • На баровете ще се продава алкохол само на лица, навършили 18 години срещу показване на лична карта.
  • Вече бяха засечени и първите опити за покупка на билети с фалшиви кредитни карти. Билетите са анулирани и лица с такива билети няма да бъдат допускати до събитието. Профилите на тези потребители са добавени в черен списък.
  • Ще има и специална мърчандайз зона, от която феновете ще могат да закупят различни суверини от любимите си български звезди.

DMX изрази своето удовлетворение от работата си с 359hiphop.com и цялостната организация по първото му участие от европейското турне, като обеща да направи шоу, което феновете му ще помнят дълго. Какво е подготвила звездата ще разберем този понеделник 16-ти декември в зала Христо Ботев.

unnamed

Let’s get it ooooon!

Повече информация можете да прочете в официалния сайт на турнето на DMX – http://www.dmxtour.com/
Както и на официалната страница за концерта в България https://www.facebook.com/events/169782963220226/

Leave a Reply

*