DMX взриви зала Христо Ботев

1513242_720490177961401_1370417374_n

 

Хилядите фенове в препълнената зала определиха шоуто като нещо невиждано досега

 

Петък.

Малко след 17:30.Стотици хора чакат за личната среща с DMX и снимка с него. В специален парти бус мега звездата се снима с всеки, който пожелае. В 19:30 хора от цялата старата започват да се струпват пред зала Христо Ботев в Студентски град.

Два часа по-късно в залата вече няма свободно място, а няколко хиляди човека екзалтирано очакваха любимата си звезда да излезе на сцената. Но преди това да се случи, българския warm up вдигна всички на крака с изключително силни изпълнения на Dee, Sarafa, Alex P и xSPENSive. За музиката грижа имаха двама от най-добрите DJ в България – DJ Nora Gold и DJ Marti-G. Момичетата от Sugar Wings оставиха всички в залата без дъх с професионалните си хип хоп танци, а X NRG Crew за пореден път показаха, че в България има изключително талантливи хип хоп танцьори.

Минути преди да излезе на сцената, DMX разпусна с масажист в президентския апартамент на комплекс Макси, а веднага след това даде интервю за 359hiphop.com, което лично пожела да е част от филма за турнето му.

Точно в 23:30 Dark Man X излезе на сцената и тълпата полудя. В продължение на един час DMX изпълни най-големите си хитове, както и парчета от последния си албум, а настроението в залата трудно може да се опише. Екзалтираните фенове не спряха да танцуват и пеят заедно с хип хоп легендата, а когато той реши да премине огражденията и да влезе в публиката настъпи истинска истерия сред зрителите, но благодарение на професионалната охрана на VTA Security целият концерт премина без никакви инциденти.

След края на концерта DMX прекара няколко часа с организаторите от 359hiphop в бекстейджа, като сподели, че това е най-готината публика и най-добрата организация, която е виждал от години.

За перфектната организация се погрижи екип от над 50 човека.