DMX пристига в България

DMX пристига в България

poster-DMX-70x100-3-aНай-лошото момче на Хип Хопa пристига в България

Едно от най-чаканите имена на Хип Хоп музиката пристига за първи път в България.

След множеството проблеми с властите и излежаните му присъди DMX вече е свободен човек и тръгва на турне, което ще обхване Европа, Азия и Африка.

Ърл Симънс (Earl Simmons), както е истинското име на DMX, пристига в София на 29-ти ноември веднага след участието си на голям фестивал в Прищина, Косово. За локация на концерта е избрана обновената зала Христо Ботев в Студентски Град. От българска страна концерта ще подгреят едни от най-утвърдените имена в БГ Хип Хопа като: xSPENSive, Alex P, Sarafa, Dee, Bate Sasho; beatbox Red One, DJ SWED LU, DJ Yangfetish, DJ Diamondz, X NRG crew, dance formation Sugar Wings; Host Negy (Fars)

Screen Shot 2013-11-02 at 10.26.32Организатори на концерта са сайта за хип хоп култура www.359hiphop.com и клуб „Грамофон”. Те обещават различни активности, съпътстващи концерта, за които ще разберете повече в понеделник на официалната страница на събитието във фейсбук.

Билети за концерта може да закупите в мрежата на TicketPortal, Eventim и Ticketstream

Цените на билетите са: 25 лв. за студенти, 35 лв. обикновен билет и 55 лв. ВИП билет.

Очаквайте много атрактивни промоции от партньорите на концерта и организаторите.

За допълнителна информация пишете на официалната ПР агенция на събитието URBN Pro на pro@urbn.me

Информация за DMX
Ърл Симънс е роден на 18 декември 1970 в Балтимор, щата Мериленд, САЩ. Израства при леля си в Ню Йорк Сити. Той прекарвал голяма част от времето си на улиците и в гетото на Йонкърс(Ню Йорк) и извършвал много престъпления, за които той бил често арестуван. Той обаче взимал хип-хопа на сериозно, и го считал като начин да избегне трудните времена през които той преминавал. Младият Ърл прекарал много голяма част от юношеството си в затвор.

“X” обожава кучетата. Малко известно е какво точно означава голямата татуировка на гърба му “ONE LOVE BOOMER” и рисунката под нея на глава на питбул. BOOMER е било любимото куче на рапъра, той можел да вярва само и единствено на него, но го прегазва кола и то умира, потресен от случилото DMX татуира името му на гърба си, за да го помни цял живот.

DMX е част от легендарния лейбъл RUFF RIDERS, който още включва Swizz Beatz, EVE, The LOX и др. Сингълът, който той изпява за първи път е “BORN LOSER”. Участва в различни общи проекти с LL Cool J, Mase, Sisqo, Rakim, Busta Rhymes и др.

DMX прави и добра филмова кариера : “Belly” (играе главната роля и си партнира с Nas),”Romeo Must Die” (играе ролята на собственика на бар Силк), “Exit Wounds” (главна роля в отлична комбина със Стивън Сегал и “Cradle 2 The Grave” страхотен екшън с участието и на Джет Ли.

Leave a Reply

*