ДОМАШНО Video PROMO на FeeL + Xonic & DoLittle | 28.02.| БАР 4 СТАИ

Здравейте! Благодаря, че погледнахте. Това беше всичко от нас.
Не сте били на ДОМАШНО ПАРТИ в 4 СТАИ – не сте живели! Така са ни казали да казваме. Масони, брато. И този път най-характерното ще са неприличните предложения и големият избор на алкохол и половинки. Както стана популярно покрай празника на червените сърца.. Ако нямаш половинка, вземи си литър.

Този път имаме специален повод. FeeL ще представи новото си видео, провокирано от бучките сирене нарязани по едни клубове, в които се надяваме да не стъпвате. Във видето ще видим едни от най-интересните лица около нас. Специално сме се наредили (Бел.р. DoLittle и Xonic) и ще се посмеем и ние с вас на прекрасните ни личности. Заглавието на парчето е една извечна истина, която и сами ще познаете.

Мина време и сме с абсолютно нови сили. Имаме изклюително силни козове в полза на непростимото забавление. Ще слушаме всичко най-силно от любимите ни Hip-Hop, Trap, Breaks и Drum and Bass. Разбира се, че сме заредили основната храна в живота ни – солети в чаша. Но не, те няма да спасят главата ви сутринта, когато се сетите за шотовете на Гига. ‘Ше почивате.. знаете кога.

Повече за събитието тук:
https://www.facebook.com/events/1375234146078661/?source=22