E.C.C.C. заснеха ново видео с горещи момичета от Куба

E.C.C.C. представиха най-новото си видео “Окръг Колумбия”.

Най-бързо развиващата се мъжка хип хоп група – E.C.C.C. заснеха ново видео, с участието на горещи момичета от Куба.

Режисьор на видеото е Радостин Събев – Шошо и Sky Brothers. Зад музикалната част и обработка стои  Николай “X” Николов /P.U.R.E/, а бийта е дело на Мария Пенева.

Клипът е заснет в Несебър или по-точно в клуба на момчетата – E.C. Cash Club, който отвори врати това лято.

Специално участие в снимките на видеото взимат и сексапилни момичета от кубински произход.

За всички фенове на E.C.C.C. лятото продължава.

Съвсем скоро се очаква да излезе и дебютният албум на групата, който ще бъде двоен и ще съдържа хитовите парчета: “Ставай и се махай”, “Transporter (Кой ще кара колата?), ” Да си знаят”, “Бургас”, “Налей”, както  и още много други. Освен всички 16 песни в албума, E.C.C.C. ще зарадват феновете си и с DVD, което ще съдържа не изпъчвани кадри от снимачните площадки.

Повече за E.C.C.C.

Това лято, момчетата пуснаха клип към парчето “Бургас” и “Налей”. За един ден двата клипа минаха общо над 30 хиляди гледания в музикалната платформа Youtube.

Идеята East Coast се ражда и започва да се реализира през 2008 година в Слънчев бряг. 4 години по-късно, през декември 2012 година, е факт студио East Coast Record. Продуцент на компанията е Георги Нищелков (El Patrone). През май 2013 г., се събира групата East CoastCash Crew. Участници в нея са: Диан Каличин (Каската), Никола Нанев (Гаржока) и Георги Нищелков (El Patrone). Бандата представлява България – Бургас Black Bandana Gang. Първата песен на Е.С.С.С. „Да си знаят” излиза през 2013 година. Тя е продуцирана от East Coast Record и мастерирана от Николай Николов (Х). Песента идва с гръм и трясък и бързо набира скорост в интернет пространството и различни места в страната. Втората песен, с която Е.С.С.С. категорично заявяват, своята сериозна позиция в музиката е „Ставай и са махай”. Последвана от огромен успех в цялата страна „Ставай и са махай” е подкрепена и от агитката на Нафтекс – Бургас.

East Coast Records се радва и на нови попълнения и вече е факт Young Champions Cash Crew/Y.C.C.C. Участници в тази група са: Георги Катранджиев (Агея), Петър (Рере), Тодор Нанев (Lil Garjok).

Е.С.С.С. са забелязани от изявени хип-хоп изпълнители и не закъснява и първият съвместен проект с Димчо, Явката Дългия и Екса. Песента се казва „Няма такава песен”. Това е парчето, в което East Coast, Варна, Слънчев бряг и Бургас се събират в едно. Е.С.С.С. в мoмента работят над проект за албум с 16 песни, с бонус DVD с клиповете на групата и неизлъчвани кадри от заснемането им.

Това лято беше изключително силно за групата.

Момчетата взеха участие  и бяха едни от хедлайнерите  в адското турне-“359 HIP HOP HELL TOUR 2014″‘, което се проведе и организира от най-големият сайт за хип хоп култура и музика в България – 359 HIP HOP и премина през най- горещите точки на България.
Момчетата са най-предпочитаната мъжка група за клубни участия и се радват на множество фенове в цяла България.