Елитът на България и Русия на концерт на Тимати в София

Елитът на България и Русия на концерт на Тимати в София

ТИМАТИ СЪБИРА РУСКИЯ И БЪЛГАРСКИ ЕЛИТ НА КОНЦЕРТА НА 16-ТИ ФЕВРУАРИ В СОФИЯ.

 

Остават само три дни до концерта на ТИМАТИ в София, на който RnB звездата ще събере руския и български елит. На 16 февруари в зала „Универсиада“ рапърът ще представи за първи път пред родната публика всичките си големи хитове, покорили музикалните класации в Русия. В уникален 90-минутен лайв изпълнителят ще зарадва българската публика с парчета като „Где ты, где я“, „Ключи от рая“, „Поколение“ и много други.

Концертът на ТИМАТИ ще започне точно в 20:00 часа, а вратите на зала „Универсиада“ ще бъдат отворени в 19:00 ч. На разположение на гостите на шоуто ще има гардероб, който може да се ползва безплатно. Залата не предоставя паркинг за публиката, затова организаторите съветват посетителите да се възползват от свободните места „Зелена зона“ на бул. „Шипченски проход“. Билети за концерта ще се продават и на място в деня на събитието на входа на залата.

Забранено е влизането в залата с храни и напитки, професионални видеокамери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжия, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване. Лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнени от него 2 броя декларации. Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.

Билети са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 45 до 110 лева.

Официален спонсор на събитето: водка Русский Стандарт

Източник и текст: Moko Solution

 

Review

5.0
★★★★★
★★★★★
Summary:
★★★★★
★★★★★
- Елитът на България и Русия на концерт на Тимати в София

User Rating: 0.00 stars (0 votes).

★★★★★
★★★★★
Елитът на България и Русия на концерт на Тимати в София Editor

ТИМАТИ СЪБИРА РУСКИЯ И БЪЛГАРСКИ ЕЛИТ НА КОНЦЕРТА НА 16-ТИ ФЕВРУАРИ В СОФИЯ.   Остават само три дни до концерта на ТИМАТИ в София, на кой...

5.0

Leave a Reply

*