Ето го и новото видео на ALEX & VLADI – “Мерак”

Ето го и новото видео на ALEX & VLADI – “Мерак”

Премиера на новото видео на Alex & Vladi. Музиката е на Stefosnika ot Nos, а видеото е дело на Валери Милев.
ALEX & VLADI – “Мерак”

Review

5.0
★★★★★
★★★★★
Summary:
★★★★★
★★★★★
- ALEX & VLADI - "Мерак"

User Rating: 0.00 stars (0 votes).

★★★★★
★★★★★
Ето го и новото видео на ALEX & VLADI – “Мерак” 359 Editor

Премиера на новото видео на Alex & Vladi. Музиката е на Stefosnika ot Nos, а видеото е дело на Валери Милев. ALEX & VLADI - "Мерак" ...

5.0

Leave a Reply

*