FAT JOE за пръв път на живо в България!

FAT JOE пристига за пръв път в България по покана на  JIM BEAM CLUB . Пионерът на модерното клубно забавление и на черните партита в България Jim Beam Club

Студентски град посреща на 23-ти април супер звездата на Hip-Hop & R’n’B жанра – Fat Joe.

Fat Joe пристига в София на 23-ти април  за едно – единствено участие в култовото заведение, като това стана възможно след продължителни преговори с мениджърите на звездата. Организаторите на грандиозното събитие са готови да изпълнят всичките условия на рапъра, за да му гарантират максимален комфорт по време на пребиваването му в България и за безпроблемното реализиране на концерта му.

 Безспорно този клуб е възможно най-подходящото място за осъществяването на проява от такъв мащаб, тъй като съвсем наскоро приключи цялостната му реновация. В резултат на това Jim Beam Club разполага с уникална саунд система, изработена по специален проект, със супермодерно осветление, с луксозен интериор и с възможността да посрещне над 1000 гости.

359HIPHOP.COM е медиен партньор на събитието и ще Ви държи в течение,  за всичко интересно около гостуването на FAT JOE в България.

Повече информация за билети ще намерите в мрежата Eventim.