Feel от The Top Stoppers с video promo, live и Dj set

1486617_10152117653854524_195107724_n

На 19 декември в столичният клуб “Mixtape 5”, Feel от The Top Stoppers ще направи промо на най-новият си видео клип – “Пирамиди”.

С кой екип е  снимал видеото, Feel пази в тайна, но ние знаем, че видеото ще изненада всички.

Освен най-новото видео на Feel, гостите ще се насладят на dj set и live  от рапърът.

Входът е свободен.

 

“ПИРАМИДИ” – VIDEO PROMO -19.12
club *MIXTAPE 5*, B-Side – FREE ENTER

FeeL – LIVE + DJ Set

▲▲▲

Мина много време от последния път. Е, почерпих някого с едно яке, сума пари, телефонче и още някои неща, но се забавлявах истински тогава. Дано и вие с мен. Честито да ми е:)

На 19.12. е премиерата на видеото на “Пирамиди” – песен, която много от вас чакат и за която много от вас ги чакам.. ако ме разбирате. Най-важното при консумацията ѝ е чувството за хумор. Без него сме безпомощни. На кратко.. всичко вътре е истина.. преживяно лично от мен и направо не ми разказвай за живота си, ако ще киселееш. Не ме разбра и затова не си говорим 😉

Саркастично са подходили и всички участници в клипа. Почти съм сигурен, че ги познавате всички. Благодаря им, че ме разбраха.. и че може би винаги ще стъпват здраво на земята. Благодаря и на снимачния екип. Те искаха това да е факт много повече от мен.

Не говоря с конкретики, защото така съм решил. Хората виновни за всичко хубаво ще ви ги посочвам. Те са виновни за нашето добро настроение от години, но и аз научих много з атях в процеса. Елате и ще се запознаем. Ще излеза да ви споделя няколко неща от песните си важни за мен, а преди и след това ще чуете всичко, коеот скоро никой не ви е пускал, а и едва ли ще направи.

P.s. А и за The Illuminati – Don’t talk about bitches..

*** Facebook ***

FeeL – https://www.facebook.com/feelleap
The Top Stoppers – https://www.facebook.com/thetopstoppers
Stick Insect – https://www.facebook.com/STICKINSECTRECORDS
ILLmate – https://www.facebook.com/illmaterecords

*** SoundCloud ***
FeeL – https://soundcloud.com/feelleap

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe