Георги Танев :”В самото име е точната концепция на нашето парти – черна музика за отбрани клиенти”

359:  Една година Vanity Black. Знаем, че първата година е най-трудна. При Вас как се случиха нещата? –

Г. Танев: Напротив, при нас беше доста успешна и силна година. Още от първото парти се радвахме на изненадващо голям интерес.

359 : Защо Vanity Black? Не може да не те попитаме, как се роди идеята за това парти?

Г. Танев : В самото име е точната концепция на нашето парти, черна музика за отбрани клиенти. Този проект го имаме от няколко години, но именно миналият октомври в клуб Маскара беше точният момент и точното място да го реализираме.

359: Как си избра екипът и защо реши да работиш точно с тях?

Г. Танев: От много години съм по заведенията и именно нашите артисти са ми направили определено впечатление и сметнах, че те са най-подходящи за този проект. В последната една година те оправдаха както моите очаквания, така и на всички истински фенове на черната музика.

359: Какво предстои оттук натам?

Г. Танев: Поради огромният интерес и по случай едногодишнината, ние от екипът на клуб Маскара, пускаме Vanity Black и всяка сряда с вход свободен за нашите фенове.

359 : Ние подготвяме вторите 359HIPHOP награди 2014г. в НДК, какво ти е мнението за тях и какво очакваш тази година? –

Г. Танев : Предвид миналогодишните награди, които бяха на много високо ниво, с много добра организация съм сигурен, че тази година ще вдигнете още по-високо летвата и ще изненадате всички ни.

359: Какво си пожелаваш да Ви се случи през 2-рата годинка?

Г. Танев: Пожелавам си това което сме подготвили за всички наши приятели да се оцени и да продължим да се радваме на техните щастливи погледи!

995510_10151755798773576_2057709001_n