Гледайте концерта “ГУМЕНИ ГЛАВИ – Tribute” в реално време ТУК!

Гледайте концерта “ГУМЕНИ ГЛАВИ – Tribute” в реално време ТУК!

Гледай Онлайн мега концерта “ГУМЕНИ ГЛАВИ – Tribute” от цял свят в реално време ТУК

ТОЗИ ПЕТЪК (1-ви април) от 23.30 до 02.00 ч. (БГ време) – На живо от club Mixtape 5 (София).
Тези които няма да могат да присъстват в клуба ще имат възможност да гледат уникалното шоу през платформата Stage It / BG Online Concerts.
Концертът ще се снима с 5 HD камери с кристален звук и атмосфера от клуба за ваше максимално изживяване пред своите лаптопи, смартфони, таблети и компютри където и да се намирате ! Цената на “виртуалния билет” за Онлайн Концерта е 60 Notes (6$). Става лесно и бързо. Следайте стъпките за бърза регистрация (чрез Фейсбук профила си) и закупуване на билет чрез кредитна / дебитна карта или Paypall при гарантирана сигурност при плащането от американските ни партньори. Повече инфо ще намерите в линка на събитието. Приятно гледане на това ЛЕГЕНДАРНО СЪБИТИЕ … и споделете с ваши приятели в България и чужбина.

Едни от най-успешните представители на ню-скуул генерацията ще излязат на сцената на A-SIDE, за да представят творчеството на олд-скуул легендите ГУМЕНИ ГЛАВИ. Специален гост в хип-хоп зрелището ще е DJ DIDO D – един от най-колоритните членове на варненската формация, който ще изпълни вечния хит „Даниела“. Вдъхновени от култовите рап химни като: „Извинявай скъпа“, „Ще му разбия главата“, „Лятото е супер“, „Гуантанамера“ и др., любезно ще се включат едни от най-успешните представители на съвременния български хип-хоп. FARS, Лого5, FeeL, YOKO и Wosh MC ще се качат на сцената, съпроводени от специално подготвените за събитието аранжименти и живо изпълнение на Ogi*23, рап инструментали на Algoriddim и олд-скуул рап селекция от XONIC.
Датата е 1 април, всичко обещава да е повече от сериозно.

ГУМЕНИ ГЛАВИ
В началото на 90-те, когато в България все още никой не е чувал за музикална индустрия, камо ли за специфичен стил такава, едни момчета от варненския квартал № 41 носят широки тениски и смъкнати дънки, танцуват странни танци върху главите си и мнозина ги сочат с пръст. Вальо Кита и Мишо Шамара се събират в брейк-денс формацията ГУМЕНИ ГЛАВИ, без да подозират, че впоследствие тя ще се превърне в една от най-успешните рап банди у нас. Безспорно виновни за създаването на родната хип-хоп сцена, Гумените Глави отварят напълно нова ниша за други рап изпълнители, сформират задължителните рап кланове и раждат изцяло ново субкултурно течение в България. През 1994 година варненските рапъри издават дебютния си албум “Квартал No41”, с който стават най-продаваната българска рап група. Гумени Глави се радват на невиждани за времето си успехи – скорострелно постигнати гигантски продажби и огромна фенбаза. Кратко след това обаче, обстоятелствата ги принуждават да се разделят. За радост на всички фенове само година по-късно се събират отново, за да запишат и издадат албума “За повече пари”, където освен Шамара и Кита към групата се присъединява DJ DIDO D. Миксовете и скречовете на DIDO D са пряко отговорни за създаването на вечни рап хитове като: „Даниела“, „Трета Вежда“ и „Гуантанамера“.
За да възроди култовото творчество 20 години по-късно, именно DJ DIDO D е поканен да се включи в трибюта на ГУМЕНИ ГЛАВИ на 1 април в клуб *MIXTAPE 5*. Ветеранът от Гумени Глави елегантно ще подаде топката на съвременните хип-хоп представители с оригиналното изпълнение на „Даниела“.

Музикалното оформление този път е в ръцете на ALGORIDDIM и неговите специално заформени олд-скуул рап инструментали, които ще ни пренесат в далечната 94-та. Върху тях с живо изпълнение ще се включат музикантите от OGI 23, които ще изсвирят всичко в нов аранжимент, за да съдействат на съвременните хип-хопъри в тяхното изпълнение. За да започне и завърши подобаващо тази рап вечер, DJ XONIC се е погрижил за специалната селекция от олд-скуул хип-хоп.

FARS
Момчетата от „Младост“, израснали с албума “Квартал No41“, впоследствие пречупили олд-скуул-а във фънки хип-хоп ала ФАРС, ще изпълнят част от вдъхновенията си във вечерта на 1 април.

LOGO5
LOGO5 сами определят стила си като пост-модернистичен манифест с елементи на неосведоменост, но критиците го определят като класически нестандартен хип-хоп. Представителите на ню-скуул грамотния хип-хоп ще се изкажат по теми като: „Бос на асфалта“, „Ракия“ и „Не се мисли за Брус Лий“, за да разрушат всеки мост между себе си и варненските „гамени“.

FEEL, YOKO и WOSH MC
Нашумели с пиперливия си език и невъздържано поведение, тримата са обещали да се „разклатим добре“ във вечерта на шегата. Като притежатели на аудио касетки с първите албуми на групата и до ден днешен, те с радост ще ви докажат, че „Може да си грозен“, но „Лятото е супер“ и „Никой никъде не може да ги спре“.

https://www.stageit.com/tribute_online_concert_rubber_heads/tribute_live_club_mixtape_5_online_concert/54610

Review

5.0
★★★★★
★★★★★
Summary:
★★★★★
★★★★★
- Гледайте концерта "ГУМЕНИ ГЛАВИ - Tribute"

User Rating: 0.00 stars (0 votes).

★★★★★
★★★★★
Гледайте концерта “ГУМЕНИ ГЛАВИ – Tribute” в реално време ТУК! 359 Editor

Гледай Онлайн мега концерта "ГУМЕНИ ГЛАВИ - Tribute" от цял свят в реално време ТУК ТОЗИ ПЕТЪК (1-ви април) от 23.30 до 02.00 ч. (БГ време) - На жи...

5.0

Leave a Reply

*