Хип-хоп и опера за първи път заедно на сцената на Vanity Black и клуб Маскара

Тайните гост-звезди – класическият пианист Мария Каракушева и оперното сопрано Пламена Гергинова, представиха световни хитове с хип-хоп гуруто DJ Stancho и DJ Ray Bon

След серия опустошаващи партита в клуб Маскара, Vanity Black хвърли ръкавицата в лицето на конкуренцията с най-авангардния творчески експеримент, правен на сцените на черните партита из страната. Най-популярният столичен клубен лейбъл представи в четвъртък своята нова, дръзка идея и пазена в тайна изненада за феновете – новаторско парти с хип-хоп бийтове и семплиране върху черни класики, в взривяваща колаборация с оперно пеене и класическо пиано. И всичко това на живо, представено от тайните гост-звезди от проекта “Grace On Air” – класическият пианист Мария Каракушева и оперното сопрано Пламена Гергинова, както и бащата на хип-хопа DJ Stancho и DJ Ray Bon.

IMG_4424

На 27 февруари, любимото черно парти на звездите в клуб Маскара, прерастна в иновативен лайв с класически версии на някои от най-знаковите световни поп хитове. Lady Gaga “Paparazzi” и Red Hot Chilly Peppers “Other Side” звучаха в оригинален класически аранжимент на пиано, подплътени от хип-хоп бийтовете на DJ Stancho и DJ Ray Bon. Грациозните класически изпълнителки се превърнаха в клубната атракция на вечерта и дадоха нов прочит на поп и хип-хоп музиката. Оперният глас и акустичният инструмент вдъхнаха благородство и чувствителност на традиционните мощни бийтове, разстърсващи феновете на Vanity Black. За втора поредна седмица хост на партито бе скандалният рапър DEE, който умело водеше публиката към кулминацията на вечерта и появата на специалната изненада. Да узнаят какво се крие зад нея бяха дошли победителката в “Музикална академия” Поли Генова, Рафи, Мария Илиева, култовият водещ на “Здравей България” – Павел Владимиров, Румънеца, Иван Радуловски и близначките Александра и Владислава Димитрови от X-Factor Bulgaria 2 и мн.др.

IMG_4424 IMG_4797а

На 6 март (четвъртък), очаквайте поредната черна експлозия в клуб Маскара, с Vanity Black и специалния гост на вечерта – R’N’B принцесата Михаела Филева!

A