Hoodini чукна 26 години

Днес рожден ден празнува Hoodini!

Стоян “Hoodini” Иванов е рап изпълнител и музикален продуцент от Бургас

Първият му сингъл “По цял ден” излиза през лятото на 2008 година и веднага е забелязан от американският изпълнител Freestyle, който му прави ремикс.

Hoodini е и автор на много от песните на Hood “G” Fam Entertainment, като “Кво Стаа” и “Ден За Ден” на Gravy , съавтор на “Не си от тук” , “4-ри Колела” , “Рапъри” на Добри Момчета, както и “До края на нощта” и “Искаш Рап” на Fang.

В края на 2008 Hoodini изкарва първия по рода си микстейп в България със заглавието “Thriller” хостван от DJ Fed. През 2009 пък излиза вторият му студиен проект – микстейпа “Второ Причастие” където хост са отново DJ Fed и DJ Pheel.

Следват синглите 1000 вата (remix), където участие взима и DJ Emotion, “Горещо Лято” и “Моята Територия”.

Голям успех за Hoodini идва с хитовата му песен “Oh Baby”, която се изкача по върховете на музикалните класации, както и с първото 3D рап видео към песента “Утрешният Ден”, заснето от Константин Костадинов.

През 2011 година Hoodini изкарва и редица тракове с различни рап изпълнители от България, част от които намират мястото си и в 3- му микстейп “Градът Не Спи”, в който взима участие DJ Pheel. През 2012 година Hoodini продължава да изкарва сингли, като първият от тях “За Моите Хора” е с участието на Tr1ckmusic, който е автор на музиката.

Следва “Дай Ми”, а в края на годината излизат няколко съвместни парчета с F.O. Първото от тях “Не ни разбират” излиза през месец юли, а второто, а именно песента “Извини Ме”, която излиза с видео клип , а зад камерата застава Павлин “Bashmotion” Иванов.

Следва “This -кретен”, където се включва и друг бургаски изпълнител – M.W.P.

През 2013 г. излиза съвместното му видео с Billy Hlapeto & Lexus – 24/7, а по-късно и видеото към песента “PrimeTime” с участието на Криско, както и съвместното видео с F.O. & Dim4ou – “Бинго”.

Изминалата година също беше доста успешна за Hoodini. Рапърът изкара в началото на 2014 година албума си “Худинизъм”, който беше придружен с видео към песента “Нова булка”.

Hoodini успя да разнежи и женски сърца с участието в колаборация с Mirela Maude – “Грешни впечатления”.

Hoodini взе участие и в “BURN THE MIC 2”, а щастливеца, който спечели конкурса организиран от Tr1ckmusic записа парче е него.
След това излезе и “Tr1cktape Vol.2”, в който рапърът взима сериозно участие и хитовата хип хоп колаборация – “Кой те излъга”.

Изпълнителят реализира две колаборации с Кривия – Звучи добре” и “Ден и нощ”, а през лятото Hoodini изкара и още две хитови парчета, които се радваха на страхотен успех – “Да” и колаборацията му с Рафи – “Нали така”.

Лятото Hoodini, заедно с Криминал бяха част и от лятното турне на 359 HIP HOP – “359 HIP HOP HELL TOUR”, което премина през едни от най-горещите точки в България.

2014 година завърши за изпълнителя с нова хитова продукция, която феновете определиха като едно добро продължение на “Бинго”, а именно колаборацията му с Tr1ckmusic, Dim4ou и F.O. – “Пералня”.

2015 година стартира ударно за Hoodini. На пазара излезе съвместният албум между рапъра и Tr1ckmusic – “Труд и техника”, който се радва на страхотен интерес.

Екипът на 359 HIP HOP пожелава на Hoodini много професионални успехи!