Имплант в пениса ще алармира при изнерява

Имплант в пениса ще алармира при изнерява

Чипът ще се продава от Microsoft и Apple от ноември.

Двата гиганта Microsoft и Apple обединяват сили си, за да създадат една истинска и мечтана от някои иновация. Те искат да се преборят срещу прелюбодействата, в името на браковете и да накарат хората да бъдат отговорни, пише now8news, предават blitz.bg.

Технологичните гиганти са създали “генитален имплант”, който ще ви алармира на клетъчния телефон, ако партньорът ви кръшка. Той е наречен Commit-Tech.Устройството представлява малък чип, който се имплантира на върха на пениса на мъжа и във вулвата на жената. Тези два микрочипа са синхронизирани заедно със софтуер, който се инсталира в клетъчния ви телефон. Ако по което и да е време тези чипове са замесени в каквато и да е сексуална активност, без участието на втория чип, на клетъчния ви телефон ще бъде отразено, че половинката ви в момента кръшка.

“Това е прекрасна идея и ние смятаме, че е време двойките да започнат да бъдат по-отговорни за своите постъпки,” казва Стивън Тритън, разработил иновацията. “Няма да има начин да лъжеш партьонора си и да ти се размине. Ако той или тя пък не иска да си инсталира този имплант, можете да си помислите сериозно дали наистина е човекът за вас.”

Чипът ще се продава от Майкрософт и Епъл от ноември.

Review

5.0
★★★★★
★★★★★
Summary:
★★★★★
★★★★★
- Имплант в пениса ще алармира при изнерява

User Rating: 0.00 stars (0 votes).

★★★★★
★★★★★
Имплант в пениса ще алармира при изнерява tintinbg

Чипът ще се продава от Microsoft и Apple от ноември. Двата гиганта Microsoft и Apple обединяват сили си, за да създадат една истинска и мечтана от ...

5.0

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.