(Интервю)Калоян Койчев – MC FLAIR с предстоящ нов сингъл “Love”

1. Здрвавей, като за начало ще е хубаво да кажеш – кой си и да разкажеш малко за себе си.
Здравейте 359HipHop. Казвам се Калоян Койчев и съм по известен като МC Flair. На 20 за първи път влезох в професионално студио и от тогава досега имам 16 записани парчета и 4 видео клипа зад гърба си.

2. Разбрахме, че работиш по парче, което е посветено на любимата до теб, били разказал за него?
Бях го замислил за миналата година, но приятелката ми беше бременна с много секси коремче и исках да изчакам нещата да се стабилизират. След като ме дари с малкия и прекрасен Коко музита ми стана още по-голяма. За около 15 минути създадох 2 куплета и припев, а след още малко имах вече и работно демо, което да доразвия до парчето което скоро ще може да чуете.

3. Това първото ти студийно парче ли е или имаш и други проекти зад гърба?
Не. Преди години с МC Stell изскарахме „Обира“, също и с Релето и МистърБосс.

4. А как се спрая на Цвети от Expose, да ти партнира в парчето? Лесно ли се работи с нея?
Тя е истинска професионалистка. Първоначалният проект го обмисляхме с Мартина Иванова, на която искам да отправя специални поздрави от тук, но те обикалят цялата страна и не ни съвпаднаха датите. Та както си почивах един ден Марти ми звънна и каза: Цвети е твоя човек! Чухме се с нея, поговорихме си и след като записа вокалите си към парчето в студиото си казах – Това ще е парчето!

5. С кой си работил по проекта освен с Цвети – кой стой зад бийта, видеото и като цяло зад целият звук?
Зад звука стои FLAIR RECORDS, зад текста аз самия, а другото ще го запазя в тайна за сега. Надявам се да се получи един страхотен летен хит.

6. Разбрахме, че организираш промоция на парчето – къде ще се състой тя и има ли друг изпълнители които ще вземат участие в цялото събитие?
Разбира се, на 27-ми Март сме в пиано бар Синатра, а на 28-ми в пиано бар Cheers, като преговаряме с още 3 клуба в страната. Гост изпълнители ще има. Опитах се да събера българският шоубизнес, но не се получи. Гост изпълнителите ще бъдат Releto, Troi, MisterBoss, SomeReal, Zvezdata, Curtiz Melody и специален DJ, който ще се грижи за доброто настроение на гостите вечерта.

7. А след промоцията къде ще може да бъде слушано парчето?
Разбира се в интернет през късното лято, както и по някой родни музикални канали.

8. Какво не те питахме, а беше хубаво да разкажеш?!
Не ме питахте дали ще продам албума си? Няма да има такъв!

9. Пожелай нещо на нашите читатели.
Пожелавам да бъдат здрави, защото това е най-важното. Да бъдат винаги, когато могат с любимите си хора и да слушат все по-качествена българска музика.