„Искам да съм рапер” – новият рап хит в X Factor

Снимка: X Factor България

От музикалните реалити формати в България, често излизат песни и изпълнители, които са доста запомнящи се по добър или не чак толкова добър начин.

Снощи на сцената на X Factor България се появиха рап група “ПотреЗ”.

„Искам да съм рапер, да пея ня’кви песни, да ги помнят лесно и с т,ва да съм известен…” – този рефрен си припяваше журито и публиката на X Factor след представянето на група „ПотреЗ” и авторското им парче „Искам да съм рапер”.

За първи път в  музикален формат, такъв вид рап песен получава – да, но отказва да продължи напред.

“Тримата представиха песента си, а журито бе единодушно, че то има реалния потенциал да се превърне в новия рап хит. Саня Армутлиева дори разпозна в едно от момчетата автора на хита на Ангел и Моисей „Повече”. Истинската дилема за Методи обаче настъпи след това – журиращата четворка го постави пред сериозен избор – те бяха категорични, че ще му дадат четири „да”, само ако продължат напред като група.  След известно колебание приятелите му бяха категорични – предпочитат да продължат да правят музика единствено за удоволствие. Това тяхно решение наклони везните и за самия Методи – той се отказа от възможността да бъде част от X Factor и тримата напуснаха сцената на шоуто.” пишат в официалната страница на X Factor България.

В сайта са използвани материали от X Factor България