Изкусителната DJ LADY VAMP гостува в България

Украинският модел и хип-хоп DJ – Илона Буковска, известна с артистичния псевдоним LADY VAMP, пристига в България по покана на Babyface Company и домакина – Club Bedroom.  Атрактивната диджейка ще гостува в страната ни за 2 самостоятелни участия – на 23 юли – в Club Bedroom Premium (гр. София) и на 24 юли – вBedroom Beach (к. Слънчев Бряг).

Lady Vamp или Илона Буковска e една от най-предизвикателните личности в шоу-бизнеса. Тя е не само DJ, но и модел, дизайнер, майка. Снима за различни модни брандове и участва във видео проекти на популярни хип-хоп артисти.

Въпреки провокативната си визия, Илона предпочита да не e topless DJ. Откровена и истинска, това я прави изключително явление в музикалния и модния бизнес.

lady_vamp_2

Кариерата и включва участия в топ-клубовете в Украйна:  D’LUX (KIEV), NEXT (MINSK), както и изяви в Москва, Монако, Сен Тропе и др.

10555247_716773755060141_250447362_n

Снима се в клипове на големите хип-хоп звезди в Русия и Украйна, вкл. TIMATI, XLDELUXE, LEO.K.,ST. Участва активно и промотира лейбъла BLACKSTAR INC.на руската сензация TIMATI (№1 в Русия).

Най-известна, диджейката остава с изключително провокативното си видео, дело на руския режисьор Александър Тихомиров: INS – LOVEHEADSHOT.

Линк: https://vimeo.com/62768231 (18+)