Изпълнителят VenZy с роля в новия епизод на “Връзки”

Изпълнителят VenZy с роля в новия епизод на “Връзки”

Колко още и в каква посока е възможно да се оплетат взаимоотношенията във „Връзки” и каква ще бъде ролята на изпълнителя ВенЗи,  зрителите ще разберат в понеделник, 18 април от 22:00 ч. по FOX life. Предвидени са и повторения през уикенда – в събота от 22:00 ч. и в неделя от 11:30 ч. преди обяд.

IMG_3330

В предстоящия на 18 април (понеделник) от 22:00 ч. по FOX life трети епизод от втори сезон на българския комедийно-драматичен сериал „Връзки“ отношенията между героите ще се  оплетат още повече. Зрителите ще разберат каква съдба е отредила Мика (Лилия Маравиля) на бебето си и как това ще се отрази на всички останали от тяхното обкръжение. Освен това, още една двойка ще обсъди идеята за собствен наследник в трети епизод на сериала.

IMG_3880

Дали Мика и Тони (Михаил Билалов) ще направят стъпки към развод или точно обратното? Драматичното развитие на отношенията им продължава с пълна пара. В трети епизод на сериала, между Тони и Александър Панов (Валери Йорданов) се развихря истинско съревнование и борба за надмощие, в която е замесена и бившата любовница на Панов и Тони Ясмина (Яна Маринова). А как ще приеме дъщерята на Тони Дара тази битка и кой ще спечели симпатиите й?

Leave a Reply

*