Jahmmi Youth с първи сингъл изцяло на български език

Jahmmi Youth представя нов сингъл изцяло на български език в “Маймунарника”, 20-ти Юни.

След достатъчно години натрупан опит дойде момента Jahmmi Youth да поднесе на публиката първия си самостоятелен сингъл изцяло на български език, продуциран от Symphonics. 

Песента е вдъхновена от социалното пробуждане, на което станахме свидетели миналото лято. Неслучайно името на парчето е “Викай”. Jahmmi Youth апелира всички не просто да бъдат по-будни, но и да отстояват правата си, да се изправят срещу стереотипите, да съборят стените и най-вече да преодолеят препятствията, които ги спират да живеят един по-щастлив живот.

Песента има клубно звучене, но и носи социално послание, поднесено чрез метафори. Музиката към парчето е дело на младия талант VoLion (SOUTHWICK), който умело комбинира три стила – реге, хип-хоп и денсхол.

В събитието ще вземат участие Бобо, Skiller & Павел Терзийски (VoxBoX), които за пореден път ще ни докажат, че са най-добрите в това, с което се занимават.

BOBO ще изпее някои от новите песни, които наскоро взривиха инетернет пространството под формата на видео албум, с единствената по рода си група в България – Bobo & The Gang, както и песни, които могат да бъдат чути само на живо.

VoxBoX е вокален, музикален проект вдъхновен от изкуството на пеене и beatbox, съчетаващ стилове от различни точки на планетата, като африкански, арабски и ямайски ритми и песнопения примесени с хип хоп, дъб, джаз и др. Те са комбинацията от плътния ритмичен бийт, излизащ през микрофнона на най-добрия бийт бокс изпълнител в света, Skiller, и вокалния експериментатор и новатор Павел Терзийски, който може да звучи като вятър, тромпет или пък да имитира плътен ямайски вокал в стил Buju Banton. Програмата им варира от два микрофона без ефекти, до използването на цял арсенал от такива.

DJ-ите на RaggaMuffin Crew-то нямат нужда от представяне: SAVA / PRIZE / XONIC !
SAVA e подготвил утоляваща жаждата селекция от реге и денсхол, а Emil Prize и Xonic ще добавят финалната порция Jungle – Ragga Muffin Style.