Jay-Z с пълно видео от участието му в Meadows 2017

Meadows Music и Arts Festival се проведе този петък ( 15.09 ) в Ню Йорк. Платформата на Jay-Z – Tidal стриймваше целият тридневен фестивал, като пълното участие на Jay-Z може да бъде гледане напълно безплатно.

Ето и пълен траклист:
Run This Town
No Church In the Wild
Bam (featuring Damian Marley)
Welcome to Jamrock (featuring Damian Marley)
Where I’m From
Marcy Me
Empire State of Mind
Family Feud
U Don’t Know
Public Service Announcement
Heart of the City (Ain’t No Love)
The Story of O.J.
N—as In Paris
Izzo (H.O.V.A.)
Jigga My N—a
Dirt Off Your Shoulder
On To The Next One
I Just Wanna Love U (Give It 2 Me)
Big Pimpin’
99 Problems
Hard Knock Life (Ghetto Anthem)
Numb / Encore
Young Forever